Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Masajul erotic poate fi denumit drept o arta ?

Daca iti doresti un salon de masaj erotic care sa-ti ofere relaxare, placere, frumusete si bucurie, te asteptam la salonul Confidential de la Aviatorilor. Maseuzele reusesc prin farmecul si tehnicile lor profesioniste sa alunge stresul si gandul permanent la probleme. Maseuzele sunt bine instruite si manierate astfel incat sa ajungi la un rezultat de invidiat.
Locatia salonului se afla intr-o vila cu valoare arhitecturala istorica, unde luxul si linistea isi spun cuvantul. Scopul salonului Confidential este a va asigura relaxarea pe care o cautati.
Exista mai multe optiuni in arta masajului pe care Confidential vi le asigura si anume, doar pentru barbati se ofera sedinta de masaj erotic cu maseuza topless sau nud, show-uri erotice, jacuzzi in compania uneia sau mai multor maseuze, pentru cupluri se ofera varianta de masaj erotic pentru un strop in plus de placere prin destindere si relaxare senzuala, iar pentru petrecerile burlacilor se ofera petreceri si show-uri private, discounturi si promotii.
Toti clientii salonului sunt tratati cu respect, iar odata cu vizita ta devii mai mult decat un client pentru faptul ca ne place sa ne tratam clientii ca pe un apropiat al salonului.
Echipa de maseuze s-a format in timp, in baza unor selectii riguroase, iar termenii care le definesc cel mai bine sunt eleganta, frumusetea, naturaletea, inteligenta.Sunt dedicate in totalitate in timpul unei sedinte de masaj erotic, scopul lor fiind satisfacerea clientului pe parcursul celor 60 de minute, iar etapele sedintei de masaj se impart in masaj de relaxare, body massage-ul, senzual si erotic.
Asa cum ii spune si numele salonului, confidentialitatea este principiul salonului prin faptul ca se ofera discretie absoluta.
Salonul Confidential ofera relaxare si erotism in limitele acceptate de lege, aceasta insemnand ca nu promovam si nu acceptam prostitutia, oferind prin intermediul maseuzelor profesioniste diferite servicii de masaj, inclusiv senzual-erotic.Confidential este unul dintre cele mai bine cotate saloane de masaj erotic din Bucuresti si se mentine in aceasta pozitie datorita profesionalismului si experientelor de relaxare, pe care le ofera clientilor sai.
Aici vei gasi cele mai bune conditii si servicii, iar calitatea acestora este rezultatul respectarii principiilor esentiale.
Exista si alte tipuri de masaj oferite de salonul Confidential, printre care:
Masaj de relaxare
Masaj de intretinere
Masaj de slabit
Masajul de relaxare elibereaza un sentiment de relaxare deplina si calm prin stimularea producerii de endorfina, care este responsabila cu instalarea sentimentului de fericire.In urma masajului de relaxare se reduc nivelurile hormonilor de stres ca adrenalina, cortizolul si norepinefrina. Un nivel crescut de hormoni de stres dezechilibreaza sistemul imunitar. Alte beneficia ale masajului sunt reducerea tensiunii musculare, o circulatie imbunatatita, stimularea sistemului limfatic, reducerea nivelului de hormoni de stres, marirea mobilitatii si flexibilitatii incheieturilor, tonus al pielii bun, vindecarea rapida a leziunilor la nivelul tesutului.
Masajul de intretinere are ca obiectiv mentinerea organismului intr-o buna stare de sanatate, o functionalitate perfecta si un tonus ridicat.Ajuta la o mai buna elasticitate a pielii si a articulatiilor, ajuta la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos, inlatura starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si a celui hormonal. Contribuie prin altele si la eliminarea mai rapida a toxinelor din organism si o regenerare mai buna a tesuturilor. Poate fi facut de toate persoanele sanatoase, indiferent de varsta.
Masajul de slabit este recomandat tuturor persoanelor cu exces ponderal, exces ce este dat de un surplus de strat adipos care pe langa depunerea pe tesutul cutanat se va depune si pe organe si vase de sange.
Prin masajele de slabit se poate preveni excesul ponderal prin activarea metabolismului celular si a sistemului glandular pentru un consum accelerat de calorii.
Printre altele, masajul de slabit ajuta pentru imbunatatirea circulatiei sangelui pentru o mai buna hranire a organismului, activarea sistemului venos in scopul eliminarii mai rapide a reziduurilor de ardere de la nivelul fiecarei celule, imbunatatirea circulatiei limfatice pentru a produce o drenare sustinuta.