Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Mara Contor Academy – un salon plin de daruire si pasiune!

Salonul Mara Contor Academy poate fi clasificat ca unul dintre cele mai faine locuri unde a pasit echipa noastra vreodata. Acest coafor din Craiova se remarca ca fiind un loc de poveste unde visele dumneavoastra devin realitate, asa cum au devenit si ale noastre.

 Cu o vechime vasta in domeniu, dar si o experienta pe masura, cei care au trecut pragul acestui salon au avut bucuria sa experimenteze servicii unice ce le-au adus multumirea deplina. Astfel ca de fiecare data cand aveti nevoie de servicii responsabile, nu ezitati sa apelati la ajutorul specilistilor.

Prin experienta, pasiune si daruirea personalul Mara Contor Academy va asteapta cu drag la salonul lor din Craiova pentru a va rasfata asa cum meritati.  Acesta este un salon profesional specializat in servicii ireprosabile de unde cu siguranta o sa plecati multumite si o sa aveti o stare accentuata de buna dispozitie.

Misiunea acestui salon de infrumusetare din Craiova este clar stabilita, astfel ca se doreste satisfactia totala a tuturor clientilor care apeleaza cu incredere la serviciile oferite. Atmosfera din salon precum si confortul clientilor, amplifica multumirea acestora si ii conving ca merita sa petreaca aici timp de calitate cel putin o data pe luna. Acestia va asteapta cu drag sa le calcati pragul deoarece experienta lor isi pune amprenta pe serviciile oferite si vor impresiona in mod placut chiar si cei mai exigenti clienti.

Echipa Mara Contor Academy pune accent pe designul si amenajarea salonului precum si pe folosirea echipamentelor moderne si dotarilor complete. Indrazniti sa va doriti mai mult pentru si pasiti increzatori in acest salon deoarece acesta este locul unde visele dumneavoastra se vor transforma in realitate.

Iar daca nu cunoasteti prea multe despre acest salon de infrumusetare este momentul sa accesati site-ul on line pentru a afla toate informatiile suplimentare de care aveti nevoie. Iar daca ati decis sa beneficiati de serviciile oferite de acest salon faceti-va o programare din timp pentru a fi siguri ca puteti lua parte la o sedinta de infrumusetare exact atunci cand va doriti.

Efortul profesionistilor in domeniu se reflecta in multumirea dumneavoastra iar scopul  principal consta in adaptarea cerintelor clientilor conform celor mai noi tendinte. La acest salon aveti parte de  servicii de cea mai inalta calitate, pentru ca doar asa se poate ridica satisfactia clientilor la un nivel cat mai ridicat.

La ei se folosesc doar produse net calitative care sunt recunoscute pe piata larga ca fiind de pretm atat in cosmetica, ingrijire, coafura cat si beauty. Gama de produse profesionale atrag dupa sine multumirea tuturor clientilor pentru ca va sunt puse la dispozitie solutii profesionale de inalta calitate, indiferent de dorintele dumneavoastra.

Produsele folosite sunt atent selectionate pentru a indeplini cele mai inalte standarde.In acest fel aveti la dispozitie solutii diverse pentru serviciile oferite si produse de ingrijire profesionale care maresc nivelul de satisfactie.  Cu siguranta daca alegeti acest salon, o sa vedeti ca este unul dintre cele mai bune!