Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Manual auxiliar seria Clubul Matematicienilor – Algebra si Geometrie clasa a VIII-a

Manualele auxiliare de matematica din seria Clubul Matematicienilor sunt destinate lucrului suplimentar la orele de curs sau in mod independent.  Manualul propus este o colectie suplimentara de probleme de matematica si geometrie pentru elevii din clasa a VIII-a si este axat pe manualul de matematica standard. Manualul este intocmit cu probleme si exercitii de matematica si geometrie pentru elevii claselor gimnaziale.

Manual auxiliar seria Clubul Matematicienilor – Algebra

Manualul contine exercitii pentru munca independenta, de natura educativa, precum si exercitii pentru teste si pentru olimpiade de matematica scolare. Manualele auxiliare de matematica din seria Clubul Matematicienilor sunt impartite in mai multe sectiuni, cum ar fi pentru pregatirea elevilor pentru examenul de capacitate, exercitii suplimentare pentru concursuri si olimpiade, pentru verificarea nivelului de asimilare a materialului etc. Manualul auxiliar contine lucrari de verificare independente, compilate in mai multe versiuni. Scopul acestui manual auxiliar de matematica, este de a oferi profesorului material pentru testarea si consolidarea initiala a cunostintelor elevilor pe principalele subiecte ale cursului de algebra standard din clasa a VIII-a.

Manual auxiliar seria Clubul Matematicienilor – Geometria

Acest manual este pe deplin in concordanta cu standardul educational al Ministerului de Educatie si Invatamant. Manualul cuprinde si o colectie de teste adaptate la manualul de geometrie standard din clasa a VIII-a, care va ajuta elevul sa invete cum sa rezolve rapid problemele cu diferite dificultati si sa inceapa sa stapaneasca solutia problemelor geometrice. De asemenea, manualul auxiliar din colectia Clubul Matematicienilor va permite profesorului sa evalueze rapid si corect cunostintele elevului, putand sa organizeze un sistem de sarcini diferentiate.

Caiete de sarcini pentru vacanta si nu numai

Colectia de manuale auxiliare si caiete de sarcini din seria Clubul Matematicienilor, poate fi folosita pentru studierea geometriei si algebrei, precum si pentru repetarea materiei  pentru pregatirea examenului de capacitate. Manualul contine materiale de control in geometrie pentru clasa a VIII-a. Testele sunt grupate tematic si indeplinesc cerintele curriculumului scolar. Structura manualului auxiliar din seria Clubul Matematicienilor, este similara cu structura testelor, putand pregati treptat elevii pentru lucrul cu materiale similare. La sfarsitul manualului, sunt oferite teste ale lucrarilor independente si de control, precum si chei ale testelor. Publicatia se adreseaza profesorilor, elevilor si parintilor lor. Materialele didactice contin exercitii si probleme care sunt utilizate impreuna cu manualele de algebra si geometrie pentru clasa a VIII-a.

De asemenea, seria Clubul Matematicienilor include teste selectate pentru olimpiadele de matematica (conditii si solutii). Pentru usurinta in utilizare, sarcinile sunt defalcate pe teme. Mai mult decat atat, sunt prezentate separat si complet variante ale Olimpiadelor,  cu solutii detaliate, comentarii si criterii de verificare.