Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Magazinul ContaktShop aduce in premiera noutati despre S10 Plus

De cand am auzit noutatile despre Samsung Galaxy S10 Plus nu am mai avut liniste si am cautat zilnic stiri noi, care sa imi spuna o data de lansare precisa. Acest lcuru nu s-a intamplat inca, deoarece firma dezvoltatoare Samsung continua sa ofere informatii scurte despre acest produs care nu face altceva decat starneasca curiozitatea in fanii produselor Samsung.

Insa printre zvonurile care circula pe retelele de socializare, am reusit sa gasesc si o stire valida, in care cineva mentiona faptul ca magazinul ContaktShop.ro detine deja o gama de huse Samsung Galaxy S10 Plus cu produse in vazare. Initial, am ignorat postarea, insa cautand pe alte pagini am gasit confirmarea despre faptul ca site-ul ContaktShop detine huse S10 Plus in premiera, iar preturile nu sunt deloc mari. Am intrat imediat pe site-ul ContaktShop si intr-adevar mi s-a confrimat vestea.

Magazinul chiar detine o gama de accesorii pentru S10 Plus, iar husa silicon slim Samsung Galaxy S10 Plus este disponibila pentru vanzare.

Am verificat caracteristicile si totul era conform preferintelor mele. Desi magazinul detine doar modelul transparent pentru aceasta husa, nu am ezitat si am plasat comanda. Am intrat in posesia husei la 2 zile dupa ce am plasat comanda, iar produsul m-a facut sa apreciez foarte mult magazinul ContaktShop.

Aceasta husa este fabricata din material TPU, ideal pentru fabricarea huselor si a altor accesorii gsm, deoarece se poate monta pe telefon si este usor de intretinut. Husa are o tesatura mata si placuta la atingere, o caracteristica foarte utila, mai ales daca nu vrei ca telefonul sa iti alunece de pe suprafete inclinate.

Tastele de volum sunt acoperite de acelasi material TPU pentru a oferi un plus de protectie telefonului, iar decupajele sunt facute pentru a  evidentia intrarile usb.

Magazinul mi-a lasat o impresie foarte buna despre produse. In plus, a fost primul magazin care a luat initiativa de a aduce accesorii gsm in premiera pentru S10 Plus, telefonul ce va aparea in cateva luni. Chiar daca inca nu sunt in posesia noului S10 Plus, faptul ca am cumparat husa ramane o bila alba, deoarece atunci cand voi cumpara smartphone-ul pot sa il echipez deja cu protectie. Avand in vedere pretul nu tocmai accesibil pentru toti al acestui telefon ce va aparea curand, este indicat sa investesti intr-o husa de protectie corespunzatoare. Pe langa accesoriile pentru Samsung, ContaktShop detine si alte accesorii folositoare pentru multe brand-uri de telefoane si produse utile pentru acestea. Am cumparat husa, iar urmatorul gadget pe care il voi cumpara de pe acest site o sa fie un cooler pentru smartphone. Am nevoie de acest cooler pentru reduce nivelul de supraincalzire al CPU-ului.

Magazinul expert in comercializarea accesoriilor gsm aduce clientilor cele mai avantajoase produse pentru telefoane, la preturi fara concurenta, iar calitatea este intotdeauna de nota 10. Recomand, cu incredere, magazinul ContaktShop.ro pentru cei care iubesc tehnologia!