Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Ma angajez acum, sa ajung la capatul lumii pe viitor

Multi constanteni, dupa ce se termina sezonul turistic se angajeaza ca ospatari, bucatari sau cameriste pe vasele de croaziera, motivand ca in acest fel se duc si la capatul lumii, adica se plimba si castiga si bani.

Nimic mai fals ca asta, fiindca serviciul este serviciu, iar plimbatul plimbat. Pentru tine, cel care lucrezi din greu si transpiri pentru confortul turistilor, calatoria in sine nu poate fi excursie.

Iata de ce eu gandesc diferit si planurile mele sunt bine conturate in minte. Pasul 1: profit de faptul ca se fac angajari videochat Constanta  si aplic pentru un post.

De ce videochat? Fiindca mi se asigura:

-camera curata cu baie proprie si aparatura moderna

-protectie si confidentialitate. Lucrez in conditii de securitate 100%, iar confortul este compatibil cu cel asigurat la hotelurile de lux

-salariile sunt foarte mari. Voi fi platita cu 50-70% din incasarile pe care le aduc firmei, deci sunt motivata sa castig din ce in ce mai mult. Si in Constanta se pot face bani multi ca in studiourile videochat din Bucuresti, adica de la 10 000-50 000 de dolari lunar.

-premii modelelor de top

-spatiu de aranjare si de relaxare in studio. Accesul la aceste puncte este nerestrictionat

-program lejer de lucru, intr-un colectiv tanar si antuziast

-sedinte foto-video in care eu voi fi protagonsita, iar aceste piese din portofoliu vor fi foarte pretioase si vor conta in cariera mea.

Un job in videochat Constanta imi va permite sa imi rezerv un loc intr-o excursie din America de Sus, sa trec in revista cele peste 200 de cascade, ghetarii fermecatori, “Tara de Foc” si coloniile de pinguini.

Pasul 2: rezervarea excursiei de vis.Voi calatori cu avionul 18 ore si ma voi bucura de zbor si de imaginile lumii vazute de la inaltime. Argentina, Brazilia si Chile, coloniile de pinguini din insule, negocieri cu negustorii de suveniruri din capitala sau din porturi, toate imi vor condimenta concediul de vis. Se spune ca in acest colt de lume, albastrul apelor este unic.

Toate acestea le pot oferi ochiului  si sufletului numai dupa ce ma voi stradui sa imi fac un nume in videochat si prezenta mea in studioul care imi va schimba viata sa conteze.

Altfel nici prin gand nu mi-ar trece sa am acces la ceea ce au numai oamenii foarte bogati. M-ar incanta sa muncesc serios un an, iar dupa aceea sa plec intr-un circuit de o luna in care sa imi incarc bateriile.

Videochatul aduce prosperitatea in viata celor care il practica fiindca un salariu mare iti da curaj sa iti iei o casa in rate, o masina in leasing, sa te imbraci elegant si sa ai grija de tine. Jobul de model videochat iti permite sa le oferi tot ceea ce doresti si celor dragi.

Esti la un click distanta de un salariu astonomic si de excursia de la capatul lumii de sapte stele. Totul sta in puterea mainii si a mintii tale.

Cum orice ocazie irosita se razbuna, nu lasa sa iti scape o asemenea slujba.

Esti model videochat in  studio, iar in viata reala poti fi ce vrei tu sa fii: sotie, profesoara, doctorita, avocata…

Pasul 3: ma voi bucura din plin de toate realizarile mele material din acest studio!