Please assign a menu to the primary menu location under menu

beautyBucatarieDiverseRecomandari

Lucruri importante de stiut despre Dieta Daneza

Dieta Daneza este una dintre cele mai controversate diete de slabit, ea fiind extrem de stricta, dar si de severa. Organismul poate fi astfel afectat de aceasta doeta stricta si severa. Optand pentru aceasta dieta, veti putea sa pierdeti intre 13 si 22 de kg in doar 13 zile. Aceasta dieta este asadar din start recomandata doar celor care mananca alimente bogate in proteine, dar si in colesterol. Ea nu este recomandata persoanelor care desfasoara munca fizica, nici bolnavilor.

Aceasta dieta presupune un consum de sub 1000 de calorii pe zi, reprezentand o reducere considerabila fata de cele 2000-2500 de calorii recomandate pentru femei si pentru barbati. Daca va ganditi sa tineti aceasta dieta, este important sa va sfatuiti in prealabill cu medicul vostru. Un alt lucru pe care va trebui sa-l faceti este sa mancati doar de 3 ori pe zi si intotdeauna va trebui sa mancati la aceeasi ora. Micul dejun va trebui luat inainte de orta 9 dimineata, iar pranzul pana in ora 14:00. Cina trebuie luata intre ora 17.00 si 18.00.

Pe langa numarul mare de kilograme care se pierd, daca veti tine aceasta dieta, veti putea sa va imbunatatiti si metabolismul si sa estompati celulita. Dieta are o multime de beneficii asupra sistemului cardiovascular. Cei care au reusit sa tina aceasta dieta daneza cu pui cu strictete, marturisesc ca au invatat sa apreiceze mai bine mancarea, care inainte de a tine dieta li se parea o mancare fara gust si fara consistenta. Dupa aceasta dieta, alimentele au devenit adevarate delicii.

Organismul se obisnuieste cu acest program benefic in timp, de acerea dieta este iuna apreciata. Principalul inconvenient al acestei dieta este ca nu ofera organismului toate substantele nutritive necesare. Acest lucru poate duce la dificultati de concentrare, dar si de slabiciune. Dieta mai duce si la pierderea apei si a grasimii din organism. Ea nu ofera astfel un mod de a reveni la alimentatia obisnuita. Acest lucru poate provoca astfel un soc caloric.

Dieta daneza mai are dezavantajul ca slabeste sistemul imunitar si creste in acelasi timp riscul de imbolnavire. Specialistii atrag chiar atentia ca aceasta dieta poate provoca diferite probleme de sanatate, de aceea ei ne atentioneaza de faptul ca organismul poate fi privat de vitamine si minerale foarte necesare. Este necesar consumul de vitamine si minerale, astfel incat sa preveniti deficienta de nutrienti prin care se caracterizeaza aceasta dieta recunoscuta pentru eficienta sa extrem de buna.