Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Live Studio Bucuresti angajeaza!

Te-ai gândit vreodată că e timpul să încerci ceva nou? Te-ai gândit vreodată să încerci ceva care să-ți ofere numeroase avantaje, ceva care să te ajute să te întreții singură și care, în același timp, să contribuie la dezvoltarea ta personală? Da, probabil că ceea ce am detaliat sună a „job de vis”.

Foarte multă lume în ziua de astăzi merge la serviciu pesimistă. Urăsc că trebuie să se trezească și să meargă la muncă zi de zi și o fac doar din lipsa de bani. Majoritatea oamenilor urăsc serviciul pe care îl au și e destul de trist să mergi la muncă doar de nevoie.

Pe cealaltă parte, unii oameni iubesc ceea ce fac, însă beneficiile de pe urma muncii lor sunt cam mici. Și când spunem beneficii ne referim la salarii. Așa că, din orice punct am privi, tot este ceva care să ne nemulțumească.

Firește, nu există meseria perfectă, sau „dream job” cum spun mulți, orice meserie are puncte bune și puncte mai puțin bune. Ce există însă, e ceva care să te ajute să te autodepășești, să te învețe ceva nou zilnic, să simți că nu trăiești în zadar.

Videochatul îți oferă foarte multe avantaje. Și nu spunem asta doar ca să ne lăudăm, ci reproducem cuvintele fetelor care au ales să lucreze la noi:

„Nu am crezut că mă pot dezvolta atât de mult dintr-un asemenea job. Nu numai că am aflat cine sunt eu, dar mi-am descoperit și noi calități. Calități care zăceau ascunse în mine și nici măcar nu eram conștientă că le am. Videochtaul nu doar că mi-a deschis uși, dar mi-a deschis și mintea.”

„Toată lumea te judecă și te critică atunci când aude că lucrezi ca model de videochat și spun că principalul motiv pentru care ai ales asta sunt banii când defapt ai atât de multe de câștigat de aici!”

„Cu ce m-a ajutat videochatul? Videochatul nu m-a ajutat, videochatul m-a dezvoltat. Mi-a demonstrat lucruri de care nu mă credeam în stare!”

Firește că și această meserie are puncte mai puțin bune și majoritatea sunt legate de vocile celor din jur și de lumea care plive-studio-videochat-bucurestireferă să judece totul. Oamenii au, în general, niște idei preconcepute despre videochat. Idei care de cele mai multe ori nu au nicio treabă cu realitatea pentru că vin de la oameni care nu au avut niciodată vreo tangență cu asta.

Live Studio e în căutare de noi modele, de noi fete care doresc să-și depășească limitele, de noi fete care vor să încerce ceva nou, de noi fete care să renunțe la zvonuri și să își dorească cu adevărat să se schimbe.

Live Studio îți oferă o perspecitvă nouă, o viziune nouă și te vom face să privești lucrurile diferit, din alt unghi. Nu trebuie doar să fii frumoasă ca să devii model la Live Studio, ci trebuie să ai în tine o dorință de a descoperi ceva nou, ceva care să te dezvolte și să-ți demonstreze că ești capabilă de mult mai multe!