Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Lifedentist-ii de la Life Dental Spa revolutioneaza stomatologia

stomatologie

Adesea se intampla ca pacientii sa ajunga in cabinetul stomatologic atunci cand este prea tarziu, ignorand primele semne ale afectiunilor orale din cauza fricii de tratamentul stomatologic.

Disconfortul si anxietatea sunt amplificate de stresul puternic resimtit la gandul ca tratamentul poate fi dureros sau poate implica anestezie. Insa toate aceste aspecte trebuie uitate datorita noii tehnologii care a revolutionat stomatologia clasica: laserul stomatologic.

Fie ca este vorba de carii dentare, de gingivita, de parodontoza sau de alte afectiuni orale, #Lifedentist-ii de la Life Dental Spa sunt pregatiti sa ofere pacientilor tratamente complet lipsite de durere, rapide si eficiente cu ajutorul laserului stomatologic. Gratie multiplelor sale beneficii, laserul dentar ofera tratamente inalt calitative si de lunga durata.

Una dintre cele mai temute afectiuni orale este boala parodontala. Parodontoza se manifesta prin aparitia mobilitatii la nivelul dintilor, acestia putand chiar sa isi schimbe pozitia pe arcada. In lipsa unui tratament eficient, pacientul poate ajunge in stadiul de pierdere a dintilor.

Parodontoza apare in urma ignorarii semnelor gingivitei, cauza sa principala fiind o igiena deficitara ce duce la acumularea de tartru dentar (piatra dentara). Acesta este foarte aderent de suprafetele dentare si irita gingia, care, in timp, se poate retrage, scazand stabilitatea dintilor.

Clasicul tratament pentru parodontoza implica manevre chirurgicale de tipul chiuretajelor, acestea fiind invazive, necesitand anestezie, pacientul recuperandu-se pe o perioada indelungata. 

Specialistii Life Dental Spa vin in ajutorul pacientilor care sufera de parodontoza cu un tratament stomatologic minim invaziv, ce stimuleaza tesuturile dentare si ofera rezultate vizibile inca de la primele sedinte. Tratamentul parodontozei cu laserul dentar nu provoaca niciun disconfort pacientului, fiind ,,prietenos” cu tesuturile si stimuland imunitatea la nivel local.

In scopul obtinerii unor rezultate excelente si de durata, pacientii care sufera de parodontoza se pot prezenta de mai multe ori la medicul specialist in parodontologie, pentru a evalua starea de sanatate orala si progresul tratamentului. 

De asemenea, desi parodontoza are un grad mic de transmitere ereditara, specialistii Life Dental Spa recomanda persoanelor care au in familie cazuri de parodontoza sa efectueze periodic o vizita la cabinetul stomatologic, putand la existe o predispozitie pentru dezvoltarea parodontozei. Aparitia sangerarilor gingivale sau a durerilor in timpul periajului sunt doar cateva semne ca sanatatea orala incepe sa se degradeze.

De asemenea, laserul stomatologic ofera un tratament de inalta calitate si pentru cariile dentare. Fie ca aceasta este intr-un stadiu mai incipient sau mai avansat, laserul dentar este bactericid, curatand eficient caria si eliminand riscul de aparitie a unei noi carii pe sub obturatie. De asemenea, laserul dentar are beneficiul de a nu atinge dintele, fiind eliminata complet posibilitatea de a contacta infectii incrucisate de la alti pacienti.

Laserul stomatologic a revolutionat stomatologia gratie multiplelor sale beneficii, efectele tratamentelor fiind vizibile imediat, chiar dupa prima sedinta. 

#Lifedentist-ii de la Life Dental Spa sunt pregatiti profesional in universitati din Italia si Germania, oferind tratamente cu laserul dentar la cele mai inalte stardarde de calitate, rezistente pentru o perioada lunga de timp.

Programeaza-te acum si beneficiaza de un tratament cu laserul stomatologic!