Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Lenjerie 3D cu flori de crin si multa dragoste

Zece vieti dac-ar avea iubita mea si dragostea ei pentru crini nu s-ar sfarsi. Ii plac florile albe, iar crinii sunt pe primul loc in topul florilor albe iubite de ea, fata care imi face viata frumoasa si ma inspira.
Nu stiu de unde are fata acesta izvorul inspiratiei nesfarsite de a se reinventa si de a relua lupta cand toti o cred invinsa. Ma surpinde mereu si ma trage dupa ea asa micuta cum este, iar eu trebuie sa tin pasul. Sunt zodia Leului, iar de ziua mea, stiind ca ador acest animal insemn al puterii, mi-a pregatit o petrecere tematica.
Din loc in loc a pus lei din ceramica de diferite dimensiuni cu guri flamande si cascate , de aveai impresia ca te vor inghiti intr-o secunda.
Tortul a fost in forma de leu, iar pe coama lui scria numele meu si urarea scurta: „Sa fii un leu intre lei!” Pana si lumina amintea de regele animalelor, iar casa era plina cu gura-leului. Am primit cadou seturi de obiecte valoroase si necesare personalizate cu lei si numele meu.
Pe pat pusese o lenjerie de pat 3d cu o familie de lei alergand dupa prada prin ierburile inalte.
Astazi este randul meu si trebuie sa o surprind fiindca este aniversarea crinului imperial din casa, masa si viata mea.
Iata ce plan am pus la punct:
1. Parfumul crinilor va invada casa fiindca ii voi umple camera ei cu buchete albe de crini.
2. Pe toate paturile din casa (trebuie sa marturisesc ca uneori le luam la rand) voi aseza lenjerii 3 d cu buchete imense de crini sa avem impresia ca facem dragoste intre aceste flori intre flori: florile frumusetii absolute si puritatii. Recunosc deschis ca pentru surpriza cu paturile acoperite cu lenjerii 3 d cu flori de crin am spionat-o. A trebuit sa vad istoricul cautarilor de pe internet si sa gasesc magazilul cel mai aprovizionat cu lenjerii de cea mai buna calitate din Romania, Patulmeu.ro si nu mica mi-a fost bucuria, cand am descoperit ca Lenjeria 3D bumbac satinat-patru piese-pat doua persoane Lea era la reducere. Imi dadea mana sa comand trei exemplare fiinca un set costa 79 de lei. Inainte de a le aseza pe pat le-am bagat la masina fiindca am ascultat vanzatorii. Detergentul si balsamul faceau crinii de pe imprimeu sa para reali, reali.
3. Tortul diplomat a fost in forma de floare de crin, lumanarile parfumate aveau si ele acesta aroma.
4. Am asteptat cuminte sa vad reactia.
A venit mica si curioasa ca o pisica. Ii luceau ochii de fericire, dar cand a dat cu ochii de lenjeria din bumbac satinat, s-a declarat fermecata pe loc si mi-am dat seama ca am meritat investitia:
-Hai si-om dormi pe pat de crini mi-a spus!
Mi-am luat in brate comoara si nu ne-am ridicat din pat doua zile, fiindca prea functiona magia. Caldura caldura, buzele moi si dulci prea era moi si dulci, lenjeria de pat mult prea catifelata si frumoasa… Sub noi fremata o mare de crini, iar dupa cateva luni s-a nascut o fetita!