Please assign a menu to the primary menu location under menu

Copii

Legătura dintre personalitatea copilului tău și hainele sale preferate

haine copii

O realitate a vieții de părinte este faptul că vei trece prin foarte multe haine copii de-a lungul copilăriei băiatului sau fetei tale. După cum știm cu toții, copilașii nu sunt la fel de atenți ca și adulții, aceștia se murdăresc foarte repede. Jucându-se mai toată ziua pe afară, nu este ceva ieșit din comun sau neașteptat ca ei să se întoarcă acasă cu hainele pline de noroi, mocirlă și praf. Nu e nimic în neregulă cu asta, ba din contră, e de bine, căci pentru asta este copilăria – pentru a ne bucura din ea, jucându-ne. Și câți dintre noi nu au amintiri incredibil de frumoase cu jocurile copilăriei?

Însă când ești părinte, situația este una cu totul diferită. Ajungi să realizezi că fiecare băiețel sau fetiță are preferințele sale (lucru care, atunci când ai mai mulți copilași, complică totul). Deși ar fi mai practic să iei două perechi de pijamale identice pentru Andrei și Bogdan, lui Andrei nu îi convine că tricoul este galben, iar lui Bogdan nu îi place că pantalonii au albinuțe pe ei, așa că trebuie să îi impaci cumva!

Această schimbare în preferințe se poate observa încă de când sunt foarte mici, iar acest lucru este absolut fascinant. Pare ca o chestie minoră la prima vedere, faptul că pruncul tău preferă un tricou cu Spider-Man peste unul cu Batman, însă să vezi cum se formează ca persoane fix în fața ochiilor tăi, indiferent de cât de minuscul ar părea, este un sentiment incredibil, pe care nu îl poți explica niciodată unei persoane care nu este părinte.

Așadar, bebeul a mai crescut, și începe să-și formeze personalitatea, cu preferințe cu tot. Ce faci în acel moment? Începi să intri pe site-uri specializate pe haine de copilași, care au destule hăinuțe încât sigur vei găsi ceva să-i placă copilașului tău!

Intrând pe aceste site-uri, poți scăpa de una din multele situații cu care te confrunți ca și părinte. Toată lumea îți povestește despre cât de minunat este să îi vezi cum iau primi pași sau când spun primele cuvinte, dar nimeni nu îți spune cât de multe haine vei cumpăra!

Tags : haine copii