Please assign a menu to the primary menu location under menu

Copii

Kids Mag revine într-o nouă versiune, mult îmbunătățită

Kids Mag revine într-o nouă versiune, mult îmbunătățită

 

Vești bune pentru oricine are copilași! Site-ul https://www.kids-mag.ro/ revine într-o nouă formă, mult mai îmbunătățită! Așadar, dacă ești în căutare de imbracaminte bebelusi sau incaltaminte bebelusi, acum vei descoperi că îți va fi mult mai ușor să găsești ceea ce cauți! Dar de ce ar trebui să alegi Kids Mag?

De ce Kids Mag?

Kids Mag crede că fiecare moment alături de copilul tău merită să fie trăit la intensitate maximă: de la momentele când nu poate dormi până la îmbrățișări calde urmate de râsete, fiecare moment este un punct magic de referință pentru creșterea familiei tale. Kids Mag a fost creat pentru aceste momente!

Kids Mag îți oferă produsele care te vor ajuta să primești un bebeluș pe lume, cu atingerea fină a materialelor sustenabile și ecologice!

Kids Mag folosește cele mai fine, moi și calitative materiale, care sunt făcute cu imaginea unei familii fericite în minte. Fabricate cu grijă din surse sustenabile, Kids Mag respect mediul înconjurător prin procesele de fabricație. Numai materiale naturale vor atinge pielea delicată a bebelușului tău.

Concept unic în România – Abonamentele Baby Club

Totul este despre simplificarea primelor etape ale vieții de părinți. Pentru a te ajuta să fii mai liniștită, Kids Mag a creat un abonament prin care îți alegi setul personalizat cu hăinuțele necesare pentru copilașul tău. Îți va fi livrat în fiecare lună, fără să-ți mai faci griji!

Ești așteptată și în grupul Mami Vogue, unde vei fi la curent cu cele ma importante articole despre copii și unde vei cunoaște cele mai drăguțe mămici.

Brandul BUBU®

Având o schema de culori neutră, pastelată, hăinuțele din colecțiile BUBU® nu sunt complicate, sunt versatile, așa că poți foarte ușor să creezi o ținută pentru bebeluș. Nu e necesar să ai o casă plină de haine, ci hainele potrivite pentru fiecare moment. Cu cât petreci mai puțin timp cumpărând, cu atât ai mai mult timp pentru momentele speciale alături de copiii tăi.

De aceea, la Kids Mag vei găsi întotdeauna:

 • Seturi complete din mai multe piese
 • Idei de cadouri speciale pentru botez, aniversare, ieșire din spital
 • Seturi părinte-copil
 • Outlet
 • Consiliere stilistică

Confortul, ușurința și necesitatea sunt întotdeauna bazele atunci când ne gândim cu ce să venim nou – piese esențiale non-stop îmbunătățite de cea mai întaltă tehnologie și cele mai noi metode de abordare a procesului de cumpărare, făcându-l mai ușor, mai plăcut și mai rapid.

Materiale de top

Făcute din bumbac premium 100% și bambus, materialele Kids Mag sunt extrem de soft. Aceste materiale reglează temperatura corpului și lasă pielea să respire, fiind potrivite atât pentru activitățile de zi, cât și pentru somn.

Din surse sustenabile

Valorile Kids Mag reflectă dragostea pentru planetă și nevoia de a proteja generațiile viitoare.

În procesul de fabricație al produselor Kids Mag folosim metode derivate din surse sustenabile: de la materiale, până la fabricile de producție cu care lucrează. Prin producția în fabrici de încredere, Kids Mag vă poate asigura de condiții sigure și lucru calitativ. Kids Mag crede în reciclare, de aceea atunci când nu vei mai folosi un produs Kids Mag, îl poți returna iar acesta va fi donat copiilor nevoiași.

Materialele folosite de Kids Mag

Kids Mag vrea să își îmbunătățească serviciile în fiecare zi! Aceștia se asigură că au o selecție atent aleasă de produse calitative, în culori vesele pentru copilașul tău.

Pe lângă grija pentru clienți pe care o au, primordială este siguranța materialelor în care bebelușii sunt îmbrăcați. În lumea viselor, supereroii lor sunt reprezentați de hăinuțele confortabile care îi protejează.

Colecția BUBU® reprezintă siguranța și calitatea pe care părinții o aleg pentru steluțele lor. Bumbac 100% premium, fin, moale, de înaltă calitate. Bumbac ales special de la fabrici de renume.

Certificarea OEKO-TEX – siguranță și calitate

Din ce în ce mai des auzim cuvântul Oeko-Tex și vedem eticheta acestui standard pe produsele textile, însă știm cu adevărat ce înseamnă și cât de important este să achiziționăm produse Oeko-Tex, atât pentru noi, dar mai ales pentru copiii noștri?

STANDARD 100 by OEKO-TEX® este un sistem de certificare utilizat la nivel global pentru materii prime, fondat în anul 1992 în Germania. Cerința principală a standardului o reprezintă dezvoltarea criteriilor de verificare, a valorilor limită și a metodei de testare pe baza științifică.

Acest concept este unul deschizător de drumuri, contribuind la siguranța consumatorului și eficiența produselor.

Criteriile de verificare și valorile limită depășesc prevederile naționale și internaționale. Controalele ample ale produselor și auditurile regulate ale firmelor, contribuie la sensibilizarea, pe termen lung, a industriei în ceea ce privește utilizarea responsabilă a substanțelor chimice.

Exemple de articole ce pot fi certificate: fire brute și vopsite, țesături, tricotaje, accesorii cum ar fi nasturii, fermoarele, ațele pentru cusut, etichetele și confecții de diferite tipuri.

OEKO-TEX se ocupă de:

 • Reglementări legale importante cum ar fi coloranții interziși, pe bază de azot, formaldehida, pentaclorfenol, cadmiu, nichel etc.
 • Numeroase substanțe chimice periculoase pentru sănătate chiar dacă nu sunt încă reglementate legal.
 • Cerințele din Anxele XVII și XIV ale Regulamentului european privind substanțe chimice REACh, precum și lista substanțelor candidate ECHA SVHC, în măsura în care sunt relevante pentru producția de țesături, materiale textile, îmbrăcăminte sau accesorii.
 • Cerințele legii americane privind îmbunătățirea siguranței produselor de consum (CPSIA) privind plumbul.
 • Numeroase substanțe relevante și pentru mediul înconjurător.

Verificările OEKO-TEX® pentru substanțe periculoase se orientează în principal după scopul utilizării respectivelor textile și materiale. Cu cât contactul unui produs cu pielea este mai mare, cu cât mai sensibilă este pielea, cu atât standardele care trebuie respectate sunt mai stricte. Astfel, pot fi deosebite patru clase de produse:

 1. Clasa I este și cea care are nivelul cel mai înalt de strictețe și cuprinde articolele pentru bebeluși și copii în vârstă de până la 3 ani (lenjerie de corp, colanți, îmbrăcăminte, lenjerie de pat, articole din frotir, etc.)
 2. Clasa II include articole aflate în contact direct cu pielea (lenjerie de corp, lenjerie de pat, tricouri, șosete, etc.)
 3. Clasa III se referă la produsele care nu se află în contact direct cu pielea (jachete, paltoane, etc.)
 4. Clasa IV include materialele pentru accesorizare (perdele, fețe de masă, tapiserii pentru mobilier, etc.)

Îți recomandăm să verifici și să te asiguri că produsele textile pe care le achiziționezi sunt prevăzute cu această etichetă!