Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Jucariile sexuale, un plus de plăcere în dormitor

Filmul ” Fifty Shades of Gray” a adus în atenția publicului și diferitele jocuri sexuale pe lângă celebra tehnică sado-maso.  Femeilor le place să fie dominate mai ales atunci când vine vorba de sex așa că încânt-o cu un set Fifty Shades disponibil pe LoveBuz.ro.  Jocul este extrem de interesant pentru cuplu. Acesta conține un calendar, iar pentru fiecare zi aveți o jucărie specială pentru a condimenta fiecare partidă de sex. Jucați-vă cu ajutorul unui vibrator sau cu ajutorul cătușelor. Pe lângă acest joc poți opta și pentru câteva poziții sexuale inspirate din film. Dacă nu vă plac jocurile dure, puteți alege doar o pereche de cătușe.

Un joc romantic și excitant în același timp cu ajutorul cătușelor este să-i legi mâinile deasupra corpului, în timp ce tu îi explorezi fiecare parte din corpul tău. Pentru ca distracția să fie și mai mare, folosiți câteva alimente cum ar fi înghețată, frișcă sau cremă de căpșuni.

Pentru a reuși să-i faci și tu o surpriză, leagă-l la ochi. Folosește o eșarfă, leagă-l la ochi și condu-l apoi în dormitor sau în oricare parte a locuinței voastre și dezbracă-l, sărută-l și atinge-l așa cum știi că îi place lui. Jucându-va așa veți obține două efecte majore:  lipsa vederii în timpul sexului creează o stare de vulnerabilitate psihologică și accentuează celelalte simțuri. Iubitul tău va fi cu siguranță surprins de fiecare sărut, de fiecare atingere și de aroma corpului tău.

Inspiră-te din Fifty Shades folosind atât jocurile, produsele și tehnicile extrem de excitante. Cu un astfel de cadou iubita ta nu va fi doar surprinsă ci și recunoscătoare.

Cum introduci un vibrator în relația de cuplu?

Cine are nevoie de un al doilea penis în timpul sexului? Ideea de a folosi un vibrator cu partenera de cuplu îi inhibă pe unii bărbați care îl văd ca pe un competitor. Dacă vrei să folosești jucării sexuale cu iubitul tău, ai nevoie de o abordare potrivită. Un bărbat se simte cu atât mai bărbat cu cât își satisface iubita în așternut, așa că propunerea de a aduce ajutoare externe în timpul sexului îl poate deruta pe iubitul tău. Important este să știi cum să spui și să argumentezi dorința de a experimenta sexul cu el, dar și cu vibratorul în mix.

Să zicem că ați avut deja discuția preliminară asupra unui vibrator, așa că de acum nu aveți decât să încercați poziții noi. O jucărie sexuală adusă în dormitor poate deveni o experiență inedită pe care o trăiți în doi. Să zicem că poziția lui preferată este doggy style, dar tu nu ajungi niciodată la orgasm din această poziție. Drept urmare, tu o pui în practică doar de dragul lui, iar el nu se bucură la intensitate maximă de ea. Vibratorul te poate ajuta să găseşti drumul către orgasm din această poziţie, aşa că poziţia lui preferată poate deveni şi poziţia ta preferată, o schimbare binevenită.

Dacă nu ai intrat până acum într-un sex shop din teama că ai putea fi văzut de cineva, poți intra într-un sex shop online unde vei avea parte de discreție 100%.