Please assign a menu to the primary menu location under menu

beautyCopiiDiverseRecomandari

Jucarii ideale pentru un copil mic

Multe persoane se confrunta cu problema cadoului in ceea ce priveste aniversarea unui copil de unul sau doi ani. In acest caz insa, pe langa jucarii, puteti sa oferiti un cadou cat mai potrivit care sa fie util atat copilului, cat si parintilor acestuia. Jocurile instructiv-educative sunt excelente pentru un copil. Papuceii sunt niste cadouri excelente, cu ajutorul carora copilul isi va putea dezvolta motricitatea fina. El isi va putea incheia, dar si dezlega sireturile. De asemenea, va invata sa se foloseasca de incheietoarele de tip arici sau lipici. Exista chiar si papucei cu nasturi, dar si cu buzunarase sau alte detalii. Papuceii pot fi purtati prin casa

O masuta este un alt cadou perfect pentru un copil. Exista mai multe modele de masute pe care l puteti alege, acestea continand un numar mare de jocuri de dezvoltare. De obicei vorbim despre piramide, sortatoare, dar si diverse labirinturi. Copilul va invata in acest fel sa desluseasca obiectele dupa forma, marime, dar si dupa culoare. Aceasta jucarie va reusi sa dezvolte perseverenta, coordonarea, dar si logica celui mic.

Matrioska este si ea o jucarie excelenta, aceasta provocand zambete adultilor, ea fiind cu siguranta o alegere cat se poate de buna si pentru un copil. Foarte populare printre copii sunt cartile vorbitoare. Acestea recita intreg textul sau chiar fragmente din textul respectiv, iar sunetul apare la apasarea unui buton. Pictura cu degetele va aduce in familie o multime de momente de bucurie, dar si de veselie. Puteti asadar avea in vedere si aceste vopsele pentru pictura cu degetele, acestera fiind benefice pentru o buna dezvoltare a copilului.

Jucarii bebe 1 an practice sunt si ele o optiune de avut in vedere, acestea avand o insemnatate mai mare pentru parinti, decat pentru copii, dar ele sunt cu toate acestea foarte bine primite. O lenjerie de pat sau prosoape, desi par un cadou banal, sunt o alegere cat se poate de buna. Perna si plapuma pot fi un cadou cat se poate de bun pentru copii, mai ales ca daca este sa vorbim despre copiii mici, acestia dorm de obicei pe perna. Pe la aproximativ un an micutul incepe sa poarte mai multe hainute, hainele fiind asaadar intotdeauna binevenite, insa va trebui sa aveti grija sa luati marimi un pic mai mari, dar aveti grija sa nu exagerati totusi. Un set de periute de dinti poate fi si el destul de bun si apreciat pentru orice copil.