Please assign a menu to the primary menu location under menu

DiverseFashionRecomandari

Izgonește bacteriile pe care te așezi zilnic

Vasele și, implicit, capacele de toaletă, în absența unei igienizări atente, cu produsele potrivite, sunt imperiul bacteriilor. Printre acestea, cea mai periculoasă este E-coli, care poate fi transmisă atât adulților, cât și copiilor. Acum însă ai la îndemână posibilitatea de a cumpăra un capac de toaletă cu folie de unică folosință care te va ajuta să scapi eficient de amenințarea bacteriilor, să-ți protejezi cum se cuvine familia de neplăceri.

Un capac de toaletă inteligent reprezintă o variantă accesibilă de a te bucura atât de o igienă crescută, cât și de a profita de beneficiile pe care acesta ți le pune la dispoziție. Fie că e vorba de un capac de toaletă buton sau cu senzori, sistemul rulează folia de unică folosință, apoi, cu ajutorul unui cutter intern, o taie pentru a nu putea fi reutilizată, aspect care face ca pentru clădiri de birouri, spitale, universități, școli, hoteluri, pensiuni sau restaurante acesta să fie cea mai bună alegere, fapt care arată atât grijă pentru oameni, cât și pentru spațiile pe care le utilizăm, reușind să le păstrăm cât mai curate posibil.

Miile de bacterii care trăiesc într-o toaletă devin negreșit o amenințare și mai mare atunci când aceasta este într-o instituție publică, folosită de oameni despre care nu știm nimic. Majoritatea oamenilor, indiferent de zona din care provin, manifestă o reticență, nu lipsită de temei, când trebuie să folosească o baie publică. Deschid cu greu ușa, uneori folosind șervețele, pentru a nu o atinge direct, se sfiesc să se așeze pe capacul de toaletă uzual, așa cum și butonul de eliberare a jetului de apă nu le inspiră încredere. Adevărul este că bacteriile sunt tot mai reziste, iar spațiile aglomerate, în care toaletele sunt folosite de mii de oameni, nu mai pot fi curățate eficient, chiar dacă alegem cele mai profesioniste soluții de curățare.

Folia de unică folosită, eliberată automat, tăiată și aruncată mai apoi, este o garanție a unei igiene sporite și, trebuie să recunoaștem, o normalitate a zilelor noastre; mediul urban, și nu numai, este caracterizat de aglomerările de oameni în spații care îi forțează să folosească aceleași grupuri sanitare. Poate deții un cinematograf într-un mall și ai văzut cozile interminabile de la baie, rata de ocupare a toaletelor, igienizarea care se face prin rotație, fără să intervină prompt după fiece utilizare a vasului de toaletă (ar fi imposibil și poate ar fi nevoie de sute de angajați care să curețe constant suprafețele, după fiecare om care le folosește).

Astfel, inventivitatea capacelor de toaletă inteligente ușurează simțitor problematica igienizării, dându-le oamenilor și o senzație de confort, pe lângă încrederea demnă de luat în seamă. Aceste aspecte care ni se par uneori de minimă importanță sunt, de fapt, hotărâtoare pentru oameni când își aleg un restaurant, de exemplu, sau când vizitează o instituție/companie. Dacă deții un spațiu public, în care desfășori activități diverse care-i aduc pe clienți la tine, o investiție bună este să te ocupi de acest aspect. Capacele de toaletă inteligente au prețuri accesibile, se întrețin ușor și vor fi un plus al afacerii tale. Izgonește ușor bacteriile pe care te așezi zilnic. Ai grijă de angajații și de clienții tăi! Este un lucru simplu, necostisitor și profund uman!