Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Invață cum să proiectezi o bucătărie compatibilă cu casa ta

Chiar daca tu crezi ca este usor sa proiectezi propria bucatarie, cu hartie si creion, in realitate lucrurile nu stau chiar asa. Iti doresti pentru casa ta o bucatarie compatibila cu necesitatile tale si, pentru a evita anumite “erori”, cel mai bine este sa te adresezi unor specialisti in domeniu. Din fericire acesti specialisti exista. Este vorba despre Kuechentreff, magazinul de mobila care iti aduce bucatariile perfecte pentru casa ta. Echipa este una profesionista si toate bucatariile sunt fabricate si asamblate integral in Germania. Site-ul Kuechentreff este bine structurat si organizat pentru a oferi fiecarui client posibilitatea de a gasi ceea ce isi doreste. Mai mult, daca iti doresti cu ardoare sa iti proiectezi singur bucataria, pe site exista un configurator bucatarii. Aceasta optiune este extraordinar de buna pentru persoanele care stiu exact ce vor. Configuratorul iti ofera posibilitatea de a alege forma si dimensiunea incaperii, modul in care sunt amplasata electrocasnicele, numarul si amplasamentul corpurilor. Astfel, vei avea o imagine realistica a modului in care va arata produsul final.

Acestea sunt bucatarii calitate germana si, prin urmare, ai garantia ca indiferent de alegerea ta, nu vei intampina nicio problema.  Daca nu ai idei amenajare bucatarie, iti sugeram sa respecti cateva reguli pentru proiectare.

In primul rand, ia in calcul spatiul de care dispui si de amplasarea ferestrei, usii de acces, caloriferului etc. In functie de acest lucru, vei stii exact de cate corpuri ai nevoie si cum trebuie amplasate. Daca faci o bucatarie pe comanda, aceasta trebuie sa se potriveasca exact locului. In special daca ai o incapere cu o forma mai ciudata, nu alege bucatarii gata facute pentru ca s-ar putea sa te trezesti ca acestea nu se potrivesc.

In al doilea rand, gandeste-te la culori si la materialele folosite. Incearca sa te incadrezi intr-un anumit design si ca nuantele sa se potriveasca cu peretii, gresia sau faianta. Chiar daca nu vorbim despre culori identice, cele alese trebuie sa ofere un echilibru intregii bucatarii.

In al treilea rand, gandeste-te la stil. Vrei o bucatarie clasica, traditionala sau una moderna. Poti lua in clacul modul de amenajare al intregii case si sa nu te abati de la stil nici in cazul amenajarii bucatariei.

Acestea sunt cele mai comune lucruri pe care sa le iei in calcul. Pentru mai multe detalii, intra pe site-ul Kuechentreff.ro.