Please assign a menu to the primary menu location under menu

DiverseFashion

intretinerea ghetelor

Pentru a nu mai avea de-a face cu niste ghete deteriorate, va trebui sa tineti cont de cateva sfaturi. Urmand aceste sfaturi, va veti putea bucura de niste ghete barbati piele cu o viata cat mai lunga. Trebuie sa stiti ca aceasta incaltaminte va necesita o ingrijire aparte, mai ales in sezonul rece. De obicei, in aceasta parte a anului, aceste ghete elegante au de suferit datorita factorilor de mediu. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa tineti cont de cateva sfaturi referitoare la ingrijirea acestor produse. In primul rand, trebuie sa stiti ca incaltamintea voastra va capata un lustru unic, daca veti turna in crema de ghete, cateva picaturi de spirt medicinal.

De asemenea, daca pantofii vostri s-au umezit in urma ploii, ar trebui pusi la uscat cu talpa in sus, pentru ca aceasta sa fie expusa aerului. Un alt sfat de care puteti sa tineti cont este ca incaltamintea din piele naturala umeda isi va pastra elasticitatea daca o veti unge cu niste ulei de ricin. Un alt sfat referitor la aceste ghete imblanite face referire la permeabilitatea pielii. Trebuie sa stiti ca apa are tendinta de a patrunde in pantofi, daca acestia nu sunt tratati cu o solutie speciala. Puteti astfel aplica ulei de ricin, untura de peste sau chiar lapte demachiant pentru a impiedica patrunderea apei in aceste ghete office. De asemenea, mai puteti tine cont si de faptul ca aceste ghete din piele naturala au tendinta de a crapa.

Veti putea trata aceasta problema punand in zona crapaturii sau decolorarii niste albus de ou batut spuma. In cazul in care ghetele voastre s-au murdarit de noroi, puteti sa inlaturati aceste urme de murdarie cu usurinta folosind o carpa moale sau o perie. Curatati aceste urme, numai in momentul in care ghetele voastre s-au uscat. Un alt sfat referitor la aceste ghete piele barbati este sa nu le uscati in apropierea surselor de caldura de caldura precum resoul, aeroterma sau caloriferul. Daca veti proceda in acest fel, veti vedea ca materialul se va strange, usca, iar in scurt timp se va scoroji. Tineti cont de aceste lucruri.