Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Interviu de angajare


-Domnisoara, nu conteaza ca nu aveti experienta! Va oferim postul, daca indepliniti urmatoarele conditii:
1.aveti grija permanent de frumusetea dumneavostra si acceptati sa purtati cele mai scumpe lenjerii intime pe care le primiti din partea noastra la angajare
2.Vorbiti bine in engleza si va petreceti mult timp stimulandu-va clienti sa va relateze povestile lor de viata
3. sunteti inteligenta, atat de inteligenta, incat bogatii planetei devin dependenti de comunicarea cu dumneavoastra.
4.luptati sa va depasiti salariul de incadrare de 5 000 de dolari lunar si sa atingeti cifra astronomica pentru un salariu din Romania de 20 000 de dolari pe luna, plus alte bonusuri concretizate in excursii, cadorui scumpe.
Era un interviu atipic de angajare care nu incepea cu conditii si intrebari deranjante, ci cu promisiunea opulentei.
Nu m-au intrebat daca am experienta, fiindca se vedea ca abia iesisem din facultate. Ma prezentasem la inteviu angajari videochat, cum am auzit stirea de la televizor care mi-a retinut atentia. De acolo am aflat ca:
-Romania ocupa primul loc in lume in acesta industrie, asta fiindca este considerate tara cu cele mai frumoase femei din lume. Poate ca si romanii ar trebui sa invete ceva in acesta stire si sa-si pretuiasca mai mult frumusetile autohtone. In timp ce romanii se casatoresc din interes sau din dragoste cu femei de alte nationalitati, romancele lor conduc in topul frumusetii. Stiu un baiat care s-a angajat in legiunea straina si a venit cu o mulatra acasa pe care a luat-o de sotie. A lasat-o cu soacra si a plecat la datorie. A adus-o cu copilul din prima casatorie in tara si au facut unul si impreuna. Peste doi ani a plecat in lume, lasandu-i soacrei cadou amandoi copiii, iar ea si-a gasit dragostea prin intermediul retelelor de socializare. Cu siguranta ca daca nu s-ar fi grabit, tanarul nostru ar fi gasit o femeie de casa aici!
-Cifra anuala de afaceri a videochatului din Romania este de 400 de milioane de euro
-Niciodata nu se va sti adevarata identitate a fetelor care lucreaza in domeniu, clientul si partenera sa virtuala nu se intalnesc niciodata
-In videochat lucreaza cele mai frumoase dintre frumoase si cele mai destepte dintre destepte femei din Romania.
-Fetele angajate nu sunt agresate, traficate, hartuite, au program flexibil, isi achita singure asigurarile sau lasa acesta sarcina angajatorului, in functie de dorinta lor
-Cazarea, punctele de lucru se caracterizeaza prin coditii de lux: aclimatizare, mobilier scump, covoare de lux, perdele din material fine, camera de luat vederi si aparatura performanta.
-in prezent, dupa salariile anumitor demnitari, munca in videochat asigura cele mai mari venituri din Romania, salarii cuprinse intre 5 000 de dolari si 20 000 de dolari pe luna.
-la terminarea contractului, fata este libera sa iasa din sistem, daca isi doreste acest lucru.
Ma uitam la angajatele din sistem care erau multumite si li se citea fericirea pe chip. Erau sigure pe ele, superaranjate si purtau haine si bijuterii scumpe si elegante. Interviul de angajare a fost punct de reper in ceea ce aveam de facut. Am inteles asta, cand cei care mi-l lua, mi-au spus:
-Domnisoara, postul este al dumneavostra, aveti grija sa nu va puneti in pericol si sa va cresteti consistent salariul!