Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Infrunta birocratia cu Fabrica de Firme

Birocratia in Romania este stufoasa si, adesea, ne face sa pierdem foarte mult timp. Statul la gisee sau functionarii depasiti de situatie, ingreuneaza si mai mult acest lucru. Multi antreprenori, cei care isi deschid fundatii sau asociatii, din pacate, renunta din start atunci cand afla cu ce se confrunta pentru a obtine anumite documente sau aprobari. Din pacate, aceste etape nu se pot sari si un singur act lipsa nu ne va permite sa ne deschidem afacerea sau organizatia pe care o dorim.

Din fericire insa, putem sa apelam la cineva pentru a ne ajuta in vederea procedurii de infiintare ONG, de exemplu. Pentru ONG-uri procedura este lunga, tot procesul fiind 45 de zile in care intra depunerea si ridicarea actelor necesare. Fabrica de Firme ne poate ajuta in aceasta privinta, inclusiv cu redactarea documentelor si completarea cererilor. Fabrica de Firme are o echipa de consilieri specializati in diferite domenii. Acestia vor discuta cu fiecare client in parte, pentru a stabilii ceea ce au nevoie. In plus, se pot ocupa cu probleme legate de acte necesare infiintare firma SRL sau acte necesare infiintare PFA.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ii contactati pentru a stabili o intanire cu echipa. La Fabrica de Firme veti intalni persoane amabile si foarte bine pregatite, care va vor indruma exact in legatura cu ce trebuie sa le puneti la dispozitie. Va vor ajuta cu intocmirea dosarelor necesare pentru orice procedura legata de firma sau de organizatie. Apoi, vor merge, pentru dumneavoastra, la institutiile abilitate cu aceste dosare. La final, acestea va vor fi inmanate cu totul rezolvat si pus la punct. Toate procedurile se fac contra unui onorariu, in functie de procedura pe care o doriti. In plus, pe site, veti gasi o gramada de informatii cu privire la ce inseamna un ONG, un SRL sau un PFA sau cum se porcedeaza daca doriti, de exemplu, sa suspendati activitatea. Inclusiv pentru cei care au de facut inregistrari la OSIM, Fabrica de Firme isi ofera sprijinul. Intr-adevar, drumul pentru a construi ceva este anevoios, insa cu Fabrica de Firme totul va merge mult mai usor.