Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Industria erotică în România și evoluția tehnologiei

tehnologie

Piata jucariilor sexuale din tara noastra s-a dezvoltat tot mai rapid in fiecare an. Daca in trecut au fost inregistrate cresteri de 10% in 2013, dupa 3 sau 4 ani s-au inregistrat cresteri considerabile, care au depasit chiar si 15% pe an. Astfel s-au dezvoltat un numar mare de magazine erotice in intreaga tara si femeile au devenit tot mai atrase de jucariile sexuale. Lucrul acesta dovedeste faptul ca romanii sunt mult mai deschisi la nou decat ar parea si ca isi doresc sa incerce senzatii fabuloase cand este vorba de sex.

Astfel sunt mai multe zone in care se constata imbunatatiri considerabile:

 

Vibratoare tech care se pot conecta la telefoane

Mai nou brandurile renumite au inceput sa produca vibratoare care se pot conecta la telefoane si care pot fi controlate la distanta prin intermediul aplicatiilor speciale. Aceste tehnologii au fost foarte apreciate inca de la aparitia lor pe piata si primele care au avut acces la ele au fost modelele de videochat care le-au adoptat rapid din simplul motiv ca permit controlul la distanta ceea ce insemna un nivel mai mare de activitate pe web. Ulterior aceste jucarii au fost apreciate de toti utilizatorii si au fost cumparate la scara larga din aceleasi motive. Avand in vedere faptul ca tot mai multe persoane parasesc tara si cuplurile ajung sa fie despartite de cateva granite, ideea de a avea o jucarie sexuala usor de controlat de oriunde este excitanta si vine in ajutorul cuplurilor care vor sa mentina flacara aprinsa.

Pe langa posibilitatea de conectare la telefon si control la distanta si designul s-a imbunatatit considerabil. Astfel, sunt anumite jucarii sexuale care imita foarte bine un mic creion in timp ce toata tehnologia de maxima finete se afla inauntru.

 

Dispozitive pentru marirea penisului

Un exemplu in acest sens este Male Edge si toata gama de produse din aceasta colectie. Marirea penisului este garanta si studiile au dovedit ca toti barbatii care utilizeaza un astfel de dispozitiv de marire a penisului au intregistrat cresteri in lungime cu 28 de procente sau cu 19 procente in grosime. Aceste dispozitive sunt confortabile, au un pret decent si sunt recomandate de medicii din toata lumea. Sunt considerate produse de top preferate de un numar urias de barbati care vor sa adauge cativa centimetri penisurilor lor.

In trecut pentru marirea penisului erau necesare interventii chirurgicale complicate si foarte costisitoare, insa datorita tehnologiei in continua dezvoltare, cu ajutorul dispozitivelor speciale penisul isi poate modifica dimensiunile acasa.

 

Afrodisiace

In trecut prin afrodisiace se intelegeau acele ceaiuri, plantele uscate sau nu, lumanarile parfumate sau diverse produse alimentare cum ar fi ardeiul sau ciocolata. Astazi afrodisiacele sunt si ele duse spre noi culmi. Poti gasi feromoni, creme cu efect afrodisiac, creme cu particule aurii, spray-uri cu diverse arome, pudre cu mirosuri speciale si chiar afrodisiace de tipul crema care pot fi ingerate fara sa prezinte riscuri, care au si gustul scris pe cutie.