Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Incepator, intermediar sau avansat – tu la ce nivel esti?

Oricine invata o limba straina suplimentara vrea sa stie la ce nivel se afla cunostintele lui pentru a planifica procesul de invatare, a intelege punctele forte si punctele slabe ale sale si pentru a alege materialele potrivite pentru studiere.

 

Cea mai des intalnita si cea mai disponibila metoda de verificate o reprezinta testele online.

Teste engleza pentru determinarea nivelului de engleza online reprezinta o serie de teste care cuprind o gama larga de cunoastere a limbii: gramatica, vocabular, citire si intelegere.

 

Fie ca alegi sa faci un test franceza pentru a-ti afla nivelul de cunoastere, fie ca limba pe care o studiezi sau ai studiat-o candva a fost limba germana  – un test germana te va ajuta rapid si sigur sa afli de unde sa o apuci si incotro sa o iei mai departe.

 

Testarea online detine 3 caracteristici definitorii care o fac atat de accesibila si populara printre cei care invata limbi straine:

 

  1. Obtii o verificare completa si veridica

Testarea online evalueaza cunostintele tale gramaticale, dar si aspecte atat de importante ale limbii precum vocabularul, citirea si intelegerea. Aceasta abordare iti permite sa obtii o evaluare mai exacta a cunostintelor tale.

 

  1. Testele sunt convenabile si accesibile tuturor

Verifica-ti nivelul de cunoastere a limbii straine aici si acum, nu ai nevoie de inregistare pe site sau alte birocratii inutile. Dupa finalizarea testului, vei primi informatii despre nivelul cunostintelor si greselilor facute, precum si alte informatii utile.

 

  1. Ajutor in obtinerea rezultatelor

Sa incepi sa inveti o limba straina dupa ce ai facut o testare online inseamna sa-ti cresti sansele de succes. Rezultatul testului de competenta iti va permite sa afli si sa alegi punctul de plecare.

 

Care sunt particularitatile testelor online?

Fiecare test consta in cateva intrebari. Intotdeauna exista un singur raspuns corect pentru fiecare intrebare. Un test facut online iti va rapi maxim 15-20 de minute iar rezultatul iti va fi oferit imediat. Inainte de a incepe testul, asigura-te ca ai timp suficient pentru a finaliza testul fara intrerupere. Testul nu necesita inregistrare si este complet gratuit.

Dupa finalizarea testului, vei primi imediat rezultatele: numarul de raspunsuri corecte si nivelul la care te afli. Desigur, aceasta este doar o estimare bruta, dar partea buna e ca rezultatul te va ajuta sa iti formezi o idee despre nivelul de competenta si cunoastere a unei limbi straine si iti va indruma pasii spre o studiere mai avantajoasa si mai compatibila cu cunostintele tale prezente.