Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Idei pentru un club exclusivist

Visez la un club exclusivist in care sa vina domni si doamne foarte elegante si sa asculte muzica clasica sau opera, in timp ce servesc mancaruri si deserturi rafinate. Au si ei acest drept, fiindca toti melomanii pot asculta ceea ce doresc in timp ce stau de vorba sau servesc ceva.

Mesele si scaunele sau fotoliile sa fie din lemn masiv si imbracate in piele de culoarea untului, iar peretele sa fie decorat cu tapet din matase si cu fir din argint. Covoare unicat, scumpe si groase in care se ingroapa piciorul si boxe club montate stiti unde? Pe plafonul crosetat cu migala de catre mesteri si pictat sa fie in ton cu atmosfera.

Muzica de calitate premium care a cucerit lumea sa para ca vine direct din cer, din lumea ingerilor. Imaginati-va ca afara ninge, iar la bratul insotitorului cu palarie fina, eleganta, scumpa si palton negru din stofa pe sub care poarta costum si camasa alba din matase, doamna sa poarte haina din blana fina, lunga pana in pamant si rochii de o eleganta care te lasa fara rasuflare.

La garderoba isi lasa hainele si intra in clubul exclusivist ca la opera sau in sala de concerte cu inimile emotionate, pasind cu grija pe covoarele moi si admirand tapetul, fotoliile, decorul magnific din jur. In mijloc sta bradul urias impodobit de Craciun. Miroase a ceai negru cu aroma de ciocolata adus de la Viena si a esente rafinate si scumpe, iar ochii cauta curiosi de unde vine muzica divina. Afara ninge, bate vantul rece, fulgii de nea se topesc pe varful nasului si pe buzele catifelate, dar inauntru este concert.

Mozart, Vivaldi si toti titanii muzicii universale. In clubul meu exclusivist sa fie cald si bine oricand, iar lumea sa vina cu drag. Sonorizarea mascata, aproape invizibila sa fie asigurata de JACKSON PHA-103F1, boxa care costa 545 de lei si care tivita cu banda led aurie sau argintie va da impresia ca este sistem de iluminare, nicidecum audio.

La clubul meu exclusivist sa fie incaperi pentru cine romantice in care un barbat romantic si cu gusturi premium sa isi poate cere iubita de sotie in acorduri de vioara si sa nu fie martori in jurul sau, iar dupa ce suna din clopotel, personalul sa aduca sampania cu foita de aur si tot meniul festiv pe care l-a gandit el pentru a marca evenimentul.
Si pentru grupuri de prieteni sa existe sali speciale, iar rezervarile sa se faca in functie de numarul de persoane.

Vara salile sa fie racoroase. Parfumul tuberozelor si al trandafirilor sau crinilor sa acompanieze muzica si sa demonstreze ca pe pamant exista infinita frumusete si daca ne dorim, avem acces la ea.
Sa fie un club fara bautura, fara consumul unor substante interzise, fara scene si scandal, un local cuminte si rafinat-rafinat in care sa se deschida apetitul pentru consumul de muzica buna.
As amenaja si sali speciale pentru copiii care apreciaza acest gen de muzica. Daca nu as fi vazut boxele pasive pentru plafon din magazinul Xsouns.ro, ideea acesta geniala nu s-ar fi nascut niciodata!