Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Ghici cine canta la nunta noastra?

Bai, am fost tentat sa zic:”Ghici cine canta la nunta mea”, dar mi-am dat seama ca nu fac nunta singur. Frate, sunt tare de toot! Sa-ti spun de ce! La nunta mea canta un artist de talie mondiala, care o bate pe Madonna la numarul de abonati pe canalul de YouTube! Atat eu, cat si aleasa inimii mele vom fi supersatisfacuti in timpul nuntii (lasa ca vom fi si dupa…dar despre asta nu vorbim) fiindca:
-are 15 milioane de fani in mediul online. Iti dai seama ca daca as pune un anunt pe cea mai populara paltforma de socializare ca Inna canta la nunta mea, m-as trezi cu sala si orasul blocate. Ar fi oameni ca la moaste si ca in locurile unde se bea si se mananca gratis, tocmai de aceea ramane sub tacere pret Inna nimeni nu trebuie sa stie cu ce pret mi-a, pardon , iar am comis-o, frate, ne-a cantat ea la nunta!
-a avut un succes monstru la cele 800 de concerte din lumea intreaga: in toate tarile Europei, in Turcia, SUA, Mexic, China si Japonia si in curand va atinge fabuloasa cifra de 1000 de concerte de succes. Daca a satisfacut exigentele oamenilor din atatea tari, cu siguranta ca ii va multumi si pe nuntasi.
-noul album Nirvana a fost primit cu entuziasm de criticii muzicali si se asteapta nominalizarea la premii importante.
-este printre primii 100 cei mai vizualizati artisti de pe YouTube cu cele 3 miliarde de vizualizari
-are 9 ani de experienta si o prezenta scenica magnetizanta. Unde apare Inna oamenii rup ringurile de dans, iar eu voi fi fericit sa-i vad ridicandu-se de la mese (nu interpretati negativ dorinta mea ca oamenii sa fie in forma si sanatosi!)
-este frumoasa, tanara, are costume de scena care atrag atentia si un comportament scenic-model.
Doresc sa o aduc sa cante la urma si sa-i fac pe toti sa se intrebe:„Unde a gasit-o astia pe Inna si cat i-o fi costat spectacolul?”
Pe Inna, alaturi de alti artisti de prestigiu ii gasesti pe site-ul Contact-artist.ro, cu conditia sa faci la timp programarea. Ai de intocmit lista artistilor, apoi de dat un telefon prin care furnizezi datele evenimentului si lista de dorinte. Pretul fix al prestatiilor artistice il obtii tot atunci si tot telefonic din doua motive:
-ti se respecta dreptul la confidentialitate. Nu ar fi elegant sa se stie cat te-a costat muzica la un eveniment organizat din tot sufletul si cu drag pentru tine si pentru oaspeti.
-preturile difera in functie de numarul de ore, de eveniment, de conditiile in care se canta si de artist.
Un artist bun da valoare nuntii tale, asa ca, omule, fa ca mine! Nu te uita la bani cand este in joc prestigiul vostru!
Pretul pentru o noapte magica de neuitat nu este nicodata prea mare fiindca include:
-truda anterioara a artistului pana a ajuns la pozitia actuala
-programul artistic de calitate, prezenta scenica antrenata in care se include si costumele, zambetul, chiar daca el canta, in timp ce altii petrec.