Please assign a menu to the primary menu location under menu

beautyDiverseFashion

Fotografiile unei mirese

Fotografiile de nuntă trebuie să surprindă cele mai frumoase momente din ziua nunții. Acestea vor rămâne singurele amintiri, nealterate de timp, pe care le vei putea revedea ori de câte ori vei dori. Piața fotografilor de nuntă din România este extrem de mare, la fel cum și stilurile de fotografie sunt numeroase. Alegerea unui fotograf nunta Bucuresti sau oricare alt oraș este una dintre cele mai important zile din viața ta și necesită o atentă căutare și documentare. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a face o alegere, astfel încât aceasta să fie alegerea potrivită. Pentru a avea un album de nunta minunat, alege stilul potrivit.

Alege stilul fotografiei

Stilurile fotografiei de nuntă sunt diferite, iar unii fotografi nunta Bucuresti sunt specializați pe un stil în parte. Ai nevoie de puțin timp pentru a vedea ce presupune fiecare stil în parte. Cele mai populare stiluri sunt:

Stilul classic sau traditional. În acest stil, un fotograf profesionist Bucuresti va urma o ”listă” pentru a fi sigur că va surprinde toate momentele cheie ale nunții într-o serie de fotografii clasice.

Stilul fotojurnalism. Conform acestui stil, un fotograf nunta Bucuresti nu va pune accentual pe momentele cheie ale nunții, ci pe povestea transmisă. Fotograful te va urmări și va suprinde detalii care să transmit emoții într-un stil cât mai natural.

Stilul ilustrativ. Acest stil combină stilurile de mai sus, astfel încât să existe și pozele clasice, dar și cele informale și relaxate sau momentele încărcate de emoție.

Stilul artistic. Fotografiile făcute în aest stil sunt mai glamour decât celelalte, exact așa cum vezi și prin reviste. Pentru asta, un fotograf profesionist Bucuresti trebuie să aibă multă creativitate și viziune.

Sedinta foto trash the dress

Apărută cumva ca o replică la fotografiile clasice de nuntă, ușor, ușor, ședința foto de după nuntă de tip „Trash the dress” aproape că a devenit o componentă nelipsită atât din pachetele pe care le oferă un fotograf profesionist , cât și din lista de dorințe a mirilor, atunci când vine vorba de propria nuntă.

“Trash the dress” sau distrugerea rochiei este un concept care presupune vătămarea rochiei într-un mod artistic, de dragul fotografiei și a momentelor inedite care vor fi surprinse, limita fiind cea impusă de miri.

În ziua nunții există destul de puțin timp pentru fotografierea și filmarea aceea de poveste, pe care și-o doresc toți, plus mult stres și multe lucruri de făcut, de la pregătiri la diverse obiceiuri, timpul petrecut cu invitații, aspectele organizatorice și multe alte lucruri. Trash the dress este ședința foto de după nuntă în care se creează amintiri de neuitat.

Cu ajutorul unui fotograf nunta Bucuresti vei obține o ședință foto trash the dress inedită care se va încadra perfect în album de nunta!