Please assign a menu to the primary menu location under menu

DiverseRecomandari

Femeile se pricep bine la jocurile de noroc

Atunci cand intram intr-o casa de pariuri sportive sau in salile de jocuri, sunt sanse foarte mari sa dam peste femei. De cele mai multe ori insa, acestea nu sunt jucatori, ele fiind angajatele operatorilor si nu efectiv consumatoare de jocuri de noroc. Relatia femeilor cu aceste jocuri este una asadar mai putin comuna. Acelasi lucru se intampla si in situatia pariurilor online.

Spre exemplu, daca veti avea in vedere sa accesati o casa de pariuri online precum Unibet, veti constata ca exista o multime de femei care se ocupa de organizarea jocurilor. Exista insa si femei foarte norocoase in ceea ce priveste aceste pariuri, femei care se distreaza si ele, la fel ca si barbatii cu jocurile de noroc.

Femeile obisnuiesc sa practice in special jocurile de cazinou, pacanelele fiind preferatele lor. De asemenea, ele se orienteaza si catre pariurile sportive, chiar daca uneori mai rar. Se pare ca genul de divertisment furnizat de jocurile electronice este mai apreciat de catre femei. Exista insa si numeroase femei care joaca poker, atat in tara noastra, cat si in strainatate.

Este bine de stiut astfel cas exista chiar si femei profesioniste care joaca poker, printre acestea numarandu-se Vanessa Selbst sau Kathy Liebert. Aceste jucatoare au ajuns sa stranga de-a lungul carierei sume foarte mari, care ajung chiar si la 22 de milioane de dolari.

Cu toate ca exemplele de femei care joaca la pariurile sportive este unul mai redus, trebuie sa avem in vedere faptul ca aceste exemple exista totusi. Chiar si la noi in tara, se pare ca o femeie din Cernavoda, a reusit sa castige la pariurile sportive o suma in valoare de 2050 RON. O alta stire face referire la o femeie din Dragasani, in varsta de 40 de ani. Aceasta femeie a plasat un pariu in competitia fotbalistica Europa League. Fiecare pronostic al acestei femei s-a dovedit a fi corect, iar aceasta s-a trezit cu suma de 100.000 de RON. Un sport pe care se castiga cel mai des este tenisul, alege si tu pronosticuri tenis si vezi ce optiuni de pariere ai.

Unul dintre cele mai cunoscute cazuri de femei care au castigat la pariuri este cel al Karlei Drew. Aceasta este un psiholog sportiv din Marea Britanie, ea reusind sa castige suma de 50 de mii de lire sterline atunci cand a pariat doar 5 lire pe 10 meciuri de fotbal disputate de echipele nationale. S-a dovedit astfel ca si femeile pot avea noroc in ceea ce priveste nimerirea rezultatului corect, de aceea si ele se pot bucura de niste castiguri foarte mari.

Nu trebuie sa uitam de faptul ca zeita Fortuna, si anume zeita norocului este o femeie. Norocul incepatorului se confirma in lumea jocurilor de noroc. Norocul femeilor este insa unul, in unele situatii, chiar si mai des intalnit. Nu de putine ori se intampla ca femeile sa-i uimeasca pe toti si sa se bucure de niste castiguri destul de mari. Desi barbatii se pricep mult mai vine la jocurile de noroc, ei sunt si cei care au parte si de cel mai mult ghinion. E posibil ca Zeita Fortuna sa le faca in ciuda barbatilor?