Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Doamnele cumpara in leasing masini puternice si practice

In fiecare etapa a vietii, o femeie are nevoie de o masina care sa raspunda nevoilor sale curente, deci alegerea unei masini la firma de leasing auto Elite Cars Leasing este adesea determinata nu neaparat de design, ci de capacitatea, puterea, economia si echipamentul masinii.

Multe femei prefera ca masina sa fie echipata cu senzori de parcare si o transmisie automata, insa acesta nu este in niciun caz un element pentru o masina „feminina”.

Mai mult de o treime sau aproximativ 35% din toate contractele de leasing auto sunt solicitate de femei. Dupa cum se rezuma din sondaje, fetele sub 25 de ani opteaza pentru un contract de leasing auto, alegand cel mai adesea modelele Audi sau BMW. Femeile intre 26 si 45 de ani prefera Volvo sau Volkswagen, iar doamnele incepand cu 45 de ani cumpara deseori masini noi Nissan.

Ce masina sa alegi – noua sau folosita?

Cumpararea unei masini este o problema serioasa si responsabila, pentru ca fiecare cumparator doreste sa fie sigur ca a facut alegerea corecta, iar masina cumparata il va deservi mai mult de un an fara reparatii.

Inainte de a face o alegere in favoarea unei masini noi sau, dimpotriva, a unei masini second-hand, ar trebui sa consulti expertul Elite Cars Leasing.

Cumparatorii aleg din ce in ce mai mult contracte de leasing pentru masini noi

In ultimii ani, tot mai multi clienti Elite Cars Leasing au dat preferinta masinilor noi – astazi cresterea anuala a acestor tranzactii este de 30-40% si, asa cum era de asteptat, aceasta cifra va creste in urmatorii ani. Si acest lucru este firesc, deoarece, in ciuda faptului ca, atunci cand paraseste un dealership, o masina noua  pierde imediat din pret, iar cumpararea in leasing auto are o serie de avantaje importante. Baza plusului este ca o masina noua este intotdeauna garantata din fabrica. Producatorii diferiti au perioade de garantie diferite, dar, dupa ce ai cumparat o masina noua, vei conduce in siguranta cativa ani, fara teama de costuri suplimentare, deoarece costul reparatiilor, daca este necesar, va fi acoperit de garantie.

Riscurile unei masini folosite

Cand cumperi o masina second hand, indiferent in ce stare excelenta a fost la momentul achizitiei, exista intotdeauna riscul ca in viitorul apropiat sa aiba probleme pe care noul proprietar va trebui sa le elimine pe cheltuiala sa. Daca optezi pentru cumpararea in leasing a unei masini noi la firma Elite Cars Leasing, poti fi sigur ca vei avea o masina cu un kilometraj aproape zero.

epilare definitiva laser bucuresti