Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Dintii nostri valoreaza aur

Dantura perfecta valoreaza aur pentru detinatorul ei fiindca:
-la primul contact cu cei din jur se vad dintii, iar daca igiena bucala este precara, prima impresie nu este tocmai favorabila. Sunt oameni atat de pretentiosi cu aspectul dintilor, incat poti fi perfect in rest, daca ai dinti lipsa, carii sau respiratia urat mirositoare, nu mai lucreaza cu placere cu tine. Aspectul dintilor si al zambetului este de cele mai multe ori criteriu de departajare la obtinerea unor posturi bune.
-garanteaza sanatatea organismului. Durerile de dinti sau infectiile acestora genereaza: dureri de cap, afectiuni ale ochilor si urechilor, boli digestive, fiindca masticatia este defectioasa. Se spune ca infectia de la dinti afecteaza si rinichii, iar daca este foarte puternica si creierul.
In privinta aspectului ce sa mai spunem? In cazul lipsei mai multor dinti colturile buzelor se lasa, obrajii capata un aspect imbatranit, iar zambetul este exclus. O fata impietrita, inexpresiva respinge pe cei din jur.
Cred ca v-am convins prin aceste argumente ca niciun pret implant dentar nu este prea mare, in contextul in care zambetul asigura procesul de socializare cu succes al fiecarei persoane si de dentitia noastra depind in mod direct sanatatea, calitatea vietii, aspectul si succesul.


Megasmile.ro este clinica aflata in topul celor mai bune din tara care ofera serivicii premium de implant dentar la preturi accesibile tuturor oamenilor. In prezent, un implant dentar costa 249 de euro in loc de 500 de euro, strategia are ca scop oferirea unui ajutor substantial romanilor pentru dobandirea unui zambet perfect.
Implantul dentar, garantat 10 ani, rezista in realitate mult mai mult si are multiplu rol:
1. Acopera lipsa inestetica a unui dinte sau a mai multor dinti. Vedetele spun ca dantura neingrijita arata cel mai mult varsta unei persoane si o imbatraneste, de aceea ele lupta sa aiba dintii perfecti.
2. Protejeaza dintii din vecinatate care nu sunt suprasolicitati si nu li se deplaseaza radacinile, nici nu devin mai vulnerabili din cauza locului gol ramas in jurul acestora.
3. Ajuta la rostirea clara, fara sasaieli si balbaieli cauzate de dinti lipsa sau de prezenta unei proteze cu care purtatorul se obisnuieste foarte greu.
Implantul acceptat seamana 98% cu dintele natural de aceea ar trebui sa profitam de acesta descoperire cu adevarat revolutionara in stomatologie. Implantul nu este dureros, fiindca acum exista substante, aparate si procedee menite sa diminueze durerea in timpul interventiilor si decurge in patre etape:
1. Introducerea surubului in os si coaserea gingiei
2. Integrarea implantului in tesut si vindecarea locului respectiv, unde s-a efectuat procedura
3. Implantul este descoperit si i se ataseaza un surub de vindecare
4. Analiza amprentei dentare, realizarea coroanelor artificiale sau a protezei si fixarea pe implanturi.
In afara reducerii mentionate mai sus la implanturi, la clinica prezentata mai sus gasiti multe alte bonusuri si oferte de fidelizare pentru clientii vechi ai cabinetelor, reduceri tentante pentru cei care vin pentru prima data si pentru cei care vin cu familia la dentist.
Tot pe site-ul oficial se gasesc informatii complete despre implant dentar. De pilda de aici am aflat ca aceasta interventie nu se poate face pana la 18 ani, cand nu a incetat faza de crestere a maxilarului.
Raspunsuri la toate intrebarile legate de implant gasiti pe site.