Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Despre rochii de seara albe 2018

Despre rochii de seara albe 2018

Cine a spus ca o rochie de seara alba trebuie purtata in mod necesar doar de o mireasa? Culoarea alba este una dintre cele mai importante culori. Adorabilele rochii de seara albe cu o fusta multi-strat, au lungimea chiar deasupra genunchiului. Se pare ca astfel de rochii trebuie sa fie croite din matase naturala, in stilul beckoning. O adevarata sarbatoare a rochiilor albe poate fi vazuta in cea de-a treia colectie couture a lui Maria Grazia Curie pentru Dior. Ideea de imbracaminte acromatica, a contribuit foarte mult la aceasta: pe podiumul de moda nu exista o rochie neagra ci alba, iar ceea ce nu este alb, este negru. Cele doua extreme au fuzionat in printuri suprarealiste, care in miscare au creat o iluzie optica, si, toata aceasta armonia a fost doar ocazional sparta de stropi de culoare. 

Rochii de seara elegante in culoare rosie

Rosul este culoarea focului si a pasiunii, culoarea emanciparii si a poftei.
Creand o imagine in rosu, fata arata insolenta. Se prezinta ca un trandafir frumos infloritor, dar barbatii se tem sa se intepe in spinii insidiosi ai doamnei inimii lor.
Trebuie remarcat faptul ca o rochie de seara de culoare rosie nu se potriveste tuturor, ci doar fetelor temperamentale.

Rochii de seara 2018 pentru femei gravide

Designerii s-au gandit in sfarsit, sa produca rochii de seara frumoase pentru femeile insarcinate. Stilul unei astfel de rochii de seara este altul, decat cel de dimensiuni uriase si plictisitoare. Designerii de moda, s-au gandit la imaginea femeii care asteapta miracolul vietii, si au realizat atat de multe stiluri ale rochiilor de seara pentru femeile insarcinate, incat restul pot invidia pozitia acestor femei. De asemenea, au luat in considerare optiunile de confort pentru viitoarele mame, deoarece acest lucru este foarte important. Lungimea reala pentru o imagine perfecta este maxi. Intr-o fusta cu mai multe straturi, burta poate fi ascunsa, atragand atentia asupra zonei deschise a decolteului, decorat cu margele sau paiete. In actualitate, sunt rochiile cu un print floral si decorate cu volane sau dantela. Aspectul este foarte important, pentru orice fata, deoarece imaginea creeaza prima opinie despre o doamna draguta.