Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Deschide-ți propria afacere și lucrează de acasă!

Dintotdeauna romanii au muncit in plus sa faca fata inflatiei. Mult timp, majorarile de salarii nu au tinut deloc pasul cu cresterea preturilor si atunci, au recurs la munca de-acasa, la castiguri menite sa le asigure un trai decent.

Exista multe posibilitati ca sa castigi un ban in plus, chiar daca esti angajat cu norma intreaga, fie ca lucrezi pentru tine si apelezi la infiintare SRL chiar aici, fie ca te angajezi cu jumatate de norma la un alt angajator. De multe ori nu faci fata fizic sa fii salariatul a doi angajatori, fiindca fiecare vine cu sarcinile si pretentiile sale.

Fabrica-de-firme.ro te ajuta sa lucrezi de acasa, locul unde poti stabili sediul firmei tale sau sa obtii deschidere punct lucru in momentul in care activitatea ta se extinde. In prezent, poti lucra de acasa ca traducator, adviser, in industria it sau in industria de infrumusetare. Gandeste-te ca tu esti prietena aceea la care vin toate fetele sa se aranjeze la par pentru o ocazie, sa le machiezi si sa le faci manichiura! Poti sa iti deschizi fara probleme un salon, iar mai tarziu te ocupi doar de managementul acestuia. Exista atatea strategii de fidelizare a clientelor, incat poti da lovitura in tot orasul. La doua-trei sedinte cu plata, poti oferi una gratuit, le poti face cadou o schimbare completa de look cu ocazia zilei de nastere sau onomasticii.

Mai intai, ia legatura cu profesionistii de la Fabrica-de-firme.ro sa alerge cu dosarul pentru tine sa devii persoane fizica autorizata !

Intre timp, pregateste-ti spatiul si achizitioneaza aparatura pe care nu o ai inca in dotare. Totul va decurge conform planificarii, fiindca ei stiu exact la ce usi sa bata, in ce ordine si cu ce acte.

Inca putin si legile se vor inaspri, fiindca statul are nevoie de lichiditati.

Nu risca sa mai lucrezi ilegal, fiindca te poti alege cu o amenda uriasa, iar costurile si taxele de infiintare firma nu sunt deloc mari!

Fii prudenta si mergi pe mana celor de la Fabrica-de-firme.ro si vei avea si succes in afaceri, fiindca toti colaboratorii lor sunt astazi nume importante in economia romaneasca!Orice activitate prestezi de la domiciliu, infiinteaza-ti PFA sa ai acoperir