Please assign a menu to the primary menu location under menu

CopiiDiverse

DeLaMamici – comunitatea parintilor implicati

DeLaMamici – comunitatea parintilor implicati

Nicio femeie si niciun barbat, oricat de mult se iubesc, nu s-au nascut cu un manual despre cum sa fii un parinte bun in minte. Din momentul in care cei doi isi doresc un copil, pana la nasterea acestuia si cresterea, educatia lui, sunt multi pasi pe care nu ii poti afla dintr-odata. Cel mai mult invatam traind si trecand prin evenimente, invatam din intamplarile pe care viata ni le scoate in fata. Invatam sa ii oferim copilului nostru mancarea care ii place, dar invatam sa il convingem si sa manance o mancare care poate nu il incanta atat de tare, dar are nevoie de ea pentru ca este extrem de sanatoasa.

DeLaMamici – comunitatea parintilor implicati

Desi cel mai mult invatam singuri, trecand prin fiecare etapa alaturi de copilul nostru, de cele mai multe ori ne dam seama ca ar fi fost momente in care un ajutor exterior ar fi fost mult mai rapid si mai benefic. Cu aceasta idee vine site-ul online delamamici.ro, care a creat o comunitate parinti in care intrebarile isi gasesc usor raspunsul, informatia provine atat de la experti, cat si de la parinti. Parentingul nu a fost niciodata usor, in schimb, raspunsurile la intrebarile noastre sunt mult mai aproape acum. Indiferent despre ce vorbim, cand vine vorba de educatia copilului, de la primele cuvinte la prima data cand mananca singur, primul pas si mai tarziu prima plimbare cu bicicleta, mersul la scoala, trebuie sa fim niste adevarati maestri.

In primii ani din viata copilul isi va vedea parintii ca pe niste forte atotstiutoare. Prin urmare, cu ajutorul comunitatilor de parinti aflam mai rapid si mai usor sfaturi, idei, noutati in domeniu, obiecte si tehnici de ajutor pentru relatia noastra cu copilul si nu numai. Comunitatea pentru parinti De La Mamici ofera concursuri, teste de cultura generala, pentru ca nu trebuie sa uitam nici de noi, ghiduri despre dezvoltarea copilului si chiar oportunitatea de a fi un parinte care sa se faca auzit alaturi de alti parinti. Comunitatile de parinti sunt frumoase pentru ca ofera siguranta, ofera idei noi sau idei deja testate cu succes!