Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Decoratiuni de calitate cu platbanda din alama

Decoratiuni de calitate cu platbanda din alama

 

In magazinul online Depo Materiale Constructii  poti gasi acum si profile alama. Profilul din alama este extrem de popular in domeniul decoratiunii. Varietatea proiectelor, aspectul excelent, rezistenta ridicata si rezistenta la coroziune, precum si flexibilitatea, permit ca platbanda alama sa rezolve o gama foarte larga de probleme. Pentru producerea unui profil modern de alama, se folosesc nu numai aliaje duble (constand  din cupru si zinc ), ci si altele multicomponente, care includ elemente suplimentare de aliere. Aliajele de alama sunt usor sensibile la toate tipurile de prelucrare. Bara alama are caracteristici valoroase de performanta: rezistenta mare, rezistenta la coroziune, rezistenta la uzura, care in general, le depasesc pe cele ale produselor din cupru pur.  Datorita acestui fapt, platbanda alama este utilizata pe scara larga in diferite tipuri de lucrari de finisare. 

Domenii de utilizare profile alama

 

Folosind profile alama, poti inchide articulatiile, poti proteja zonele vulnerabile in locuri care sunt caracterizate de trafic mare, care duce la eforturi mecanice semnificative asupra materialului care acopera podeaua. In acelasi timp, un profil din alama nu va asigura numai fiabilitatea si durabilitatea acoperirii, dar va crea, de asemenea, un design original al interiorului si al suprafetelor. Performanta sa, aspectul elegant, culoarea nobila, fac posibila rezolvarea multor probleme in acelasi timp. De asemenea, este utilizat cu succes pentru protectia decorativa si pentru proiectarea colturilor camerelor, scarilor si a altor elemente arhitecturale interne si externe. Datorita flexibilitatii, un profil de alama este utilizat pentru a realiza imbinarea decorativa a suprafetelor curbe si multietajate.

Tipuri de profile din alama

 

Profilele de alama sunt produse cu urmatoarea textura externa: natural – fara prelucrare suplimentara; lustruit, care cel mai scump si arata extrem de luxos, cromat cu o acoperire similara cu cea aplicata pe robinete si la alte elemente cromate ale bailor, cu acoperire de bronz care arata foarte minutios si solid. Varietatea tipurilor de profile alama este impartita pe categorii, fiecare fiind conceputa pentru a indeplini o serie specifica de sarcini: pentru gresie, pardoseala, mobilier, vitralii si asa mai departe. In cadrul fiecarei astfel de serii, sunt produse o mare varietate de produse cu un profil de sectiune diferit si, in consecinta, pentru diverse scopuri, ceea ce faciliteaza si face posibila realizarea aproape a oricarui plan de proiectare. Poate cele mai solicitate sunt profilele din alama pentru gresie. Utilizate in scopuri decorative includ articole pentru vitralii. Aproape nicio lucrare decorativa nu este completa fara profiluri de alama,  ele fiind incluse in seturi de materiale pentru orice scop.