Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

De ce să alegi să practici yoga?

Nu am timp sau nu este o activitate făcuta pentru mine, nu este deloc usor sa gasesti motivatia atunci cand alegi cursuri yoga incepator, mai ales dupa o perioada lunga de inactivitate. Nu-i asa? Te vei razgandi cu siguranta, citind randurile urmatoare!

Yoga este o practica minunata, ce iti va aduce numai bine. Practicand yoga, te vei lasa in voia momentului prezent, profitand din plin de el si vei invata in acelasi timp cum sa renunti la lucrurile care nu te lasa sa te bucuri de viata din plin. De asemenea, te poti concentra mai bine asupra respiratiei, ascultandu-ti senzatiile si lasand deoparte gandurile care te fac sa fii stresat. Dupa o sedinta intr-un studio yoga te vei simti plin de energie si mult mai relaxat.

Te poti reconecta cu corpul tau. Practicand yoga la Karuna Studio, vei invata un lucru foarte important- sa iti coordonezi miscarile. Te vei misca foarte gratios, vei reusi sa iti mentii echilibrul pe un singur picior, pe maini si chiar pe brate si respiratia este cea care te va ghida. Corpul va deveni in mod progresiv mai tonifiat si mai suplu, dar vei scapa si de alte probleme din viata de zi cu zi- dureri de spate, de genunchi, de stomac, etc. Yoga este de asemenea, o buna completare pentru alte sporturi pe care alegi sa le practici in viata de zi cu zi.

Yoga te invita la o explorare interioara. Atunci cand reusesti dupa o anumita vreme sa faci unele posturi, pe care le credeai imposibile sau atunci cand vei reusi sa iti pastrezi calmul in meditatie, vei mai reusi un lucru foarte important- vei deveni mai constient cu privire la senzatiile fizice, la emotiile si la gandurile care iti trec prin minte. Yoga este deci o practica ce te va pune fata in fata cu propia persoana, dar nu te lasa sa te judeci, ci sa te accepti asa cum esti si sa mergi mai departe.

Te vei simti mai bine in pielea ta. Yoga are doar efecte pozitive in viata de zi cu zi. O sedinta de yoga te va calma, te va ajuta sa te bine dispui si sa te simti in forma maxima. Dar aceste efecte pozitive se pot resimti si in afara covorului sau a studioului de yoga. Devin prezente in viata de zi cu zi. Vei avea mai multa incredere in viata de zi cu zi, te vei asculta mai bine pe tine si pe cei din jur si vei fi mai deschis pentru schimbare.

Dar asta nu este totul. Vei dormi mai bine, vei manca mai bine si te vei simti mai echilibrat.

Yoga este o practica ce se adapteaza tuturor. Yoga nu este o metoda exclusiva ce se adreseaza doar anumitor persoane. Nu exista sunt prea batran pentru asta, nu sunt destul de suplu sau e prea scump. Yoga poate functiona pentru toata lumea, indiferent de varsta sau de conditia fizica. Deci este cea mai buna idee pentru a scapa de stres si pentru a trai mai senin.