Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

De ce sa achizitionez un Samsung Galaxy S9?

Cred ca multi dintre utilizatorii de smartphone-uri si-au adresat aceasta intrebare inca din momentul in care s-a lansat Samsung Galaxy S9. Pentru ca si eu mi-am adresat aceasta intrebare, in continuarea acestui articol voi oferi cateva dintre motivele pentru care achizitionarea acestui model de telefon mobil este o decizie foarte buna pe care o poti lua.

Aspectul general al telefonului este unul dintre motivele pentru care se merita achizitionarea acestui model de telefon mobil. Acesta are un aspect elegant, care cu siguranta iese in evidenta intr-un mod placut. De asemenea, utilizarea unui astfel de model de telefon mobil ofera un anumit statut social, lucru care cu siguranta este pe placul multora dintre noi.

Rezolutia oferita de catre ecranul acestui model de telefon mobil si anume 2920 x 1440 este o rezolutie care rivalizeaza cu rezolutia multor televizoare performante disponibile in acest moment pe piata, ceea ce face ca acest lucru sa fie un alt motiv pentru care acest model de telefon mobil sa fie achizitionat de catre un pasionat de gadget-uri.

Vrei ca telefonul pe care il utilizezi sa nu mai poata fi accesat de catre o alta persoana? In cazul in care raspunsul este afirmativ atunci trebuie sa achizitionezi un Samsung Galaxy S9 pentru ca acesta utilizeaza tehnologia Inteligent Scan, tehnologie ce nu permite deblocarea telefonului mobil de catre o alta persoana in afara de utilizatorul telefonului mobil. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, aceasta tehnologie de deblocare a telefonului mobil utilizeaza scanarea irisului si o scanare faciala, combinatie ce face ca acest model de telefon mobil sa nu poata fi deblocat de catre o alta persoana decat utilizatorul acestuia.

In finalul acestui articol mentionez camera cu care este dotat acest model de telefon mobil ca fiind un alt motiv pentru care achizitionarea acestuia este o idee foarte buna pe care o poti lua. Gratie tehnologiei ce sta in spatele construirii camerei foto prezente pe Samsung Galaxy S9, pozele realizate cu aceasta sunt mult mai realiste decat multe dintre pozele realizate cu o camera foto profesionala.

In concluzie, exista multe motive pentru care trebuie sa achizitionezi un Samsung Galaxy S9, cateva dintre acestea fiind prezentate in cadrul acestui articol. Pentru ca aceasta achizitie sa fie protejata este necesara si achizitionarea unei huse Samsung Galaxy S9, husa ce poate fi achizitionata prin intermediul celor de la BrandGSM.