Please assign a menu to the primary menu location under menu

beautyDiverseFashionRecomandari

De ce ne plac prosoapele si servetelele de hartie

Prosoapele de hartie precum si servetelele de masa sunt cireasa de pe tort: ​​un detaliu important, in unele contexte o pata de culoare, o nota de distinctie, un semn unic care ne spune ca totul este gata pentru masa si ca oamenii pot sa se bucure de acea masa. Si este important sa faceti alegerea corecta. Prin urmare, va oferim solutia perfecta: combinati partea practica a unor astfel de produse hartie cu calitatea materialului textil.

Servetelul de hartie este un produs de creatie recent, in timp ce istoria servetelelor din panza dateaza de mai multe secole. Poate tocmai de aceea, asociem servetelul de panza cu mesele mai traditionale ale bunicilor noastre, si servetelul de hartie cu intalniri mai rapide si mai informale. Este dihotomia dintre trecut si prezent. Unii va vor spune, de asemenea, ca servetelul de panza este folosit mai mult pentru mese zilnice de acasa, iar servetelul de hartie pentru evenimente cu mai multi invitati, cum ar fi sarbatori, catering, etc. fiind alegerea perfecta intre rutina si caracterul exceptional.

Diferenta poate consta in gradul de formalitate al evenimentului. Sau poate depinde si de obiceiurile fiecaruia. Sau poate, pur si simplu, nu aveti de ales.

De ce folosim consumabile hartie precum prosoapele si servetelele?

Prosopul de hartie este de unica folosinta si este facut cu hartie absorbanta, de la unu la trei straturi. Numarul de straturi de hartie este cel care defineste calitatea prosopului, deoarece cu cat are mai multe straturi, cu atat este mai gros si, prin urmare, este mai absorbant. Astfel de prosoape pliate din hartie sunt disponibile la magazine precum sanito.ro.

Desi unii folosesc servetelul pentru mesele lor zilnice principale, utilizarea sa este in general asociata cu brunch-uri, aperitive sau gustari mai sporadice. Acesta este cazul, de exemplu, al zilelor de nastere cu un numar mare de invitati si pentru care nu aveti suficiente prosoape textile de masa. De fapt, utilizarea prosopului de hartie are avantaje diferite fata de cel de tesatura:

-Igiena, pentru ca este un prosop sau servetel de unica folosinta si se arunca dupa utilizare.

-Comoditate, pentru ca nu trebuie sa fie spalate, pliate, calcate etc.

-Usor de utilizat, pentru ca ocupa mai putin spatiu decat servetelul conventional de panza;

-Varietate de dimensiuni, culori si modele.

Cu toate acestea, in schimb, caracteristicile prosopului de hartie il fac mai putin absorbant si mai putin placut la atingere. In plus, este in general mai mic, de unde si nevoia de a utiliza deseori mai mult de unul. Cand vine vorba de aranjarea mesei, diferenta este evidenta din punct de vedere al elegantei, caracterului sau stilului. O masa aranjata cu servetele de hartie nu este comparabila cu una aranjata cu servetele textile.

Proprietatile prosopului de hartie pot fi imbunatatite?

Prosoapele  de hartie de la sanito.ro sunt realizate dintr-o o tesatura atractiva, moale, absorbanta, intr-un sul pre-taiat practic. Aceste produse satisfac asteptarile celor care cauta comoditatea unui servetel de hartie, oferind in acelasi timp aspectul si calitatea cautata de clienti.

Sunt igienice. Le puteti folosi ca servetele de unica folosinta in orice situatie.

Sunt disponibile intr-o mare varietate de dimensiuni, formate si chiar culori pe care le puteti combina. Avand in vedere toate aceste beneficii, cu siguranta veti gasi oportunitati de a incepe sa utilizati produsele din hartie de la sanito.ro.