Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

De ce iubitul nu-ți mai răspunde?

Atunci când îi adresezi iubitului tău o întrebare, un mesaj, un apel… poate că nu te gândești în acel moment la un răspuns care-ți poate trezi cele mai mari temeri, dubii, și care-ți poate jigni ego-ul. Un răspuns care încalcă orice reguli de politețe, de educație și socializare: ignoranța.

De ce apare, deodată, această ignoranță și ce ascunde ea? Răspunsul este cât se poate de simplu: iubitul tău nu mai simte că este necesar să-ți răspundă. De ce nu îți spune direct că nu mai simte că e important să-ți dea un răspuns? Pentru că prin tăcerea lui deja o face.

Te întrebi, de ce iubitul tău nu îți mai dă importanța de odinioară?

În mare parte, bărbații se folosesc de slăbiciunea și romantismul femeilor, le atrag, le sprijină, pentru ca ei apoi să urce pe piedestalul de oameni importanți, iubiți și doriți. Iar în timp, ce se întâmplă? Odată ce a simțit că este important și a obținut ce și-a dorit de la bun început, bărbatul consideră că nu mai are de ce să-ți răspundă.

Întrebarea mea pentru tine este: oare merită să insiști să primești un răspuns? Oare tăcerea, în sine, nu este un răspuns clar? De ce ar trebui să te umilești în fața unui bărbat care a vrut doar să se simtă important sau superior ție și nu a avut nici o intenție serioasă în relația cu tine?

Poate că la începutul relației nu ai fi crezut niciodată că iubitul tău nu ar mai vrea să vorbească cu tine. De ce? Pentru că atunci era fericit, sedus de visul unui viitor frumos cu tine. Iar acum, când s-a trezit la realitate, poate că nu mai simte că vrea acest lucru. Acum el încearcă să evite să-ți dea un răspuns pentru că toate planurile lui vizavi de tine au fost niște naivități.

Cum crezi: merită să faci presiuni asupra unui bărbat să facă ceva ce nu-și mai dorește? Merită să trăiești în trecutul iluzionar plin de promisiuni și declarații de iubire din care acum s-a ales doar praful?

Nu îți răspunde, deci el nu dă o para chioară pe mesajele tale sau pe sentimentele tale. Dacă la început tu l-ai făcut să se simtă important, acum tu ești neimportantă pentru el. Și te doare. Pentru că te credeai super importantă pentru el, îl credeai disponibil oricând și deschis în orice situații. Acum află că nu mai ești. Ignoranța lui îți demonstrează acest lucru.

Tu știi, de fapt, ce fac bărbații atunci când iubesc? Fac totul! În iubire nu e loc de ignoranță, tăcere și lucruri ascunse în mod nesimțit.

Tăcerea unui bărbat spune multe. Și pentru o relație fericită trebuie să fie bazată pe sinceritate și confort, nu pe reproșuri, incertitudini și stresuri, ar fi bine să spui stop și să schimbi lucrurile din viața ta.

Citește mai multe articole despre relații și cuplu pe lifeinfo.ro