Please assign a menu to the primary menu location under menu

DiverseRecomandari

De ce esuati la pariurile sportive

Pariorii se intreaba de ce esueaza atunci cand doresc sa faca mai multi bani din pariurile sportive. Ei au tendinta ca atunci cand se intampla acest lucru sa dea vina pe ghinion, dar de multe ori insa, norocul ti-l faci singur. Multi pariori au tendinta de a juca pariuri multiple sau de a paria pe cote nerealiste. Fiecare eveniment in plus adaugat pe bilet, inseamna automat si sanse mai mici de a castiga. Comisionul operatorului se multiplica si el in defavoarea voastra atunci cand puneti pariuri multiple. Este bine de stitu ca pe termen lung, acest tip de pariu este unul falimentar.

Este o idee foarte buna asadar sa nu mai cautati sa va imbogatiti peste noapte si sa va puneti obiective realiste. Un alt lucru pe care trebuie sa-l sitit este ca degeaba alegeti cele mai bune pronosticuri daca pariati fara sa urmati o strategie cat mai buna de money management. Adevarul este ca nu puteti sti niciodata care dintre pariurile voastre poate fi unul castigator sau pierzator. Este indicat asadar sa plasati aceeasi miza pe fiecare bilet.

Un alt lucru pe care nu ar trebui sa-l faceti este incercarea de a recupera castigurile imediat ce ati inceput o serie proasta. Acesta este si motivul pentru care un numar mare de pariori ajung sa piarda sume mari, pentru ca obisnuiesc sa joace la recuperare. Chiar si cei mai buni pariori au serii negative si pot iesi chiar pe minus in anumite luni calendaristice. Cei care obisnuiesc insa sa faca multi bani din ponturi la pariuri, sunt si cei care constientizeaza faptul ca banii se fac pe termen mediu si lung in pariuri si nu peste noapte. Atunci cand va simtiti complesiti de frustrare, este mai bine sa va ocupati timpul cu altceva. Incercati asadar sa va deconectati pentru o zi si sa va umpleti timpul cu altceva. Puteti reveni oricand la pariuri.

Nu trebuie sa pariati doar offline si sa mergeti doar la o singura casa de pariuri online. Este chiar recomandat sa pariati mai mult online. Un numar de aproximativ 95% dintre profesionsiti joaca exclusiv online. Nu este suficient sa aveti doar un singur cont deschis la o singura agentie. Pariind doar la o singura agentie, nu veti putea beneficia de cele mai bune cote. Asigurati-va asadar ca aveti mereu mai multe conturi la dispozitie pe mai multe platforme de pariuri. Tineti mereu cont de toate aceste lucruri foarte importante.