Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

De ce este special salonul de infrumusetare Antica Hair Studio?

Ce poate fi mai benefic si interesant pentru oricine, daca nu sa aiba parte de o experienta desavarsita in unul dintre acele saloane de infrumusetare care poate oferi o schimbare a look-ului si a starii de spirit? Un salon de infrumusetare  de tip Spa care poate schimba total aspectul personal al clientilor si care stie sa tina cont de toate caracteristicile individuale ale fiecarui client este Antica Hair Studio.

Fiecare client care calca pragul acestui salon de infrumusetare va iesi de aici cu sentimentul ca noua sa imagine este intr- adevar rezultatul unei intregi echipe care si-a pus cap la cap toate cunostintele acumulate de-a lungul timpului si in urma numeroaselor cursuri.

Un salon de infrumusetare nu trebuie sa ofere doar servicii de coafura, acesta trebuie sa puna la dispozitia clientilor atat un coafor, cat si servicii de manichiura si pedichiura, make- up, cosmetica sau masaj.

In special femeile simt foarte des nevoie de a avea grija de ele in asa fel incat sa se simta increzatoare si frumoase, indiferent de momentul zilei.

Unul dintre principalele aspecte de care o femeie trebuie sa tina cont atunci cand isi doreste un aspect impecabil este sa se programeze la un salon coafura Bucuresti pentru a fi sigura ca parul beneficiaza de cele mai bune produse de hairstyling si tratamente. De asemenea, este foarte important ca modelul de tunsoare si coafura aleasa sa se potriveasca personalitatii si tipologiei fiecarei femei. Un par frumos si sanatos poate scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi, iar o coafura reusita poate sa atraga toate privirile asupra ta.

Pentru un look impecabil, este necesar ca mainile sa aiba parte de o ingrijire atenta, iar acest lucru incepe cu o manichiura ingrijita. Atunci cand aleg un salon de infrumusetare, clientele care apeleaza la serviciile de manichiura si pedichiura trebuie sa beneficieze de cele mai bune tratamente si produse, astfel incat unghiile sa ramana rezistente si frumoase pentru o perioada cat mai mare de timp.

Un salon de infrumusetare, precum este Antica Hair Studio, incearca sa ofere fiecarui client o experienta inedita si interesanta, in special atunci cand se doreste o schimbare radicala a look-ului si a imaginii personale. Toata echipa de specialisti a acestui salon poate, datorita pasiunii, talentului si experientei acumulate, sa ofere fiecarui client acele momente de ingrijire si relaxare, pentru ca, la final, sa plece fericiti si cu zambetul pe buze.

Pe langa serviciile de infrumusetare, salonul Antica Hair Studio ofera clientilor posibilitatea de a avea parte de sedinte de masaj, realizate de personal certificat in arta masajului, astfel incat fiecare sa poata beneficia de starea de bine si de toate beneficiile pe care masajul le aduce in viata oamenilor. Astfel, cu ajutorul masajului, se poate trece mult mai usor peste stresul zilnic sau anumite probleme de sanatate.

Pentru a putea oferi clientilor servicii de calitate, echipa salonului Antica Hair Studio are in permanenta disponibilitate pentru a participa la cursuri, seminarii sau diverse simpozioane, astfel incat sa poata fii in permanenta la current cu noile aparaturi, tehnologii sau produse folosite in acest domeniu.