Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

De cand lucrez la Ovb Allfinanz Romania ajut mai mult oamenii

Mi-am dorit sa ajut mai mult oamenii, sa le ofer sfaturi utile si sa-i ajut sa le puna in practica. De Ovb Allfinanz Romania am aflat teoretic si practic.
1. Iata care au fost sursele teoretice de informare: articolele din mediul online in care am aflat ca firma intermediaza cele mai avantajoase si oneste contracte de asigurari de sanatate, de viata si de pensii facultative, dar si de venituri, firma este in topul organizatiilor care ajuta cetatenii si le ofera o viata mai buna si lipsita de griji. De la articolele din mediul online am ajuns la site-ul de prezentare al societatii. Iata ce am aflat despre activitatea lor:
-ocupa locul al doilea in tara la asigurari de viata
-60 000 de clienti noi doresc pensii private intermediate de expertii care lucreaza la OVB
-sunt peste 100 000 de clienti multumiti in Romania
-pe teritoriul tarii noastre exista 150 de consultanti financiari autorizati, iar eu am vrut sa fiu cel cu numarul 151.
2. Referitor la sursele practice, va voi da exemple dintre prieteni, vecini, cunostinte care mi-au demonstrat prin experientele lor ca de la OVB ma pot implica activ in ajutorarea semenilor mei.
M.N. a avut nevoie urgenta de un transplant de ficat si daca nu avea asigurarea facultativa de sanatate nu ar fi putut sa fie internat la clinica privata care l-a tratat regeste si l-a operat. Tot datorita asigurarii a primit o suma care i-a permis sa supravietuiasca, sa se hraneasca si sa isi ia medicamentele pana la reintoarcerea la munca.
In prezent este client fidel al Ovb Romania si vorbeste cu recunostinta despre facilitatile pe care le ofera.
G.O. si-a facut asigurarea de viata fiind sofer de tir si gandinsu-se la situatia familiei sale in cazul in carear fi suferit un accident. Desi conducea prudent, constient ca depinde in trafic de ceilalti, s-a asigurat ca in cazul unei nenorociri ai lui nu vor duce lipsa de nimic.
A facut-o cu zambetul pe buze, cu generozitate, fiindca il cunosc.
Mai tarziu, a avut un accident teribil si si-a pierdut pentru a vreme capacitatea de munca. O luna s-a luptat pentru viata lui, fiind in coma. Familiei nu i-a lipsit nimic datorita asigurarii. Si dupa ce si-a revenit, pana la reluarea activitatii a primit o suma lunara care i-a permis sa traiasca in conditii decente.
U.I si-a pierdut locul de munca si a intarziat cu plata ratelor la casa. Polita de sigurarea a veniturilor l-a sustinut pe el si pe familia sa pana la redobandirea unui serviciu. Asa nu au ramas in urma cu plata ratelor la banca si totul a fost perfect.
Asa am inteles ca OVB este ingerul pazitor al finantelor tuturor oamenilor care permit asta si m-am grabit sa devin consultant financiar autorizat. Ce am invatat la cursuri, inainte de a imi lua in primire postul?
1. Sa am grija de banii oamenilor, cum am grija de proprii bani.
2. Sa fiu empatica, rabdatoare si sa prezint cu bucurie oamenilor oportunitatile oferite de OVB.