Please assign a menu to the primary menu location under menu

beauty

Cuorile verii 2019 pentru o manichiura in tendinte

Pentru orice femeie care isi doreste sa arate bine este important sa aiba un look in tendinte. De la haine, accesorii la manichiura sau culoarea parului, fiecare dintre aceste aspecte necesita o atentie speciala.

Desi toate sunt importante in aceeasi masura, ne vom opri la manichiura. Culoarea unghiilor poate fi uneori o provocare, avand in vedere schimbarea frecventa a acesteia si a faptului ca trebuie sa se potrivesca atat cu contextul, cat si cu tinutele dintr-o anumita perioada. Gama de geluri semipermanente colorate este una variata, iar acesta este un mare plus. Insa, spre ce cuori ar trebui sa te axezi daca vrei ca in acest sezon sa fii in tendinte?

Mai intai de toate este important sa te gandesti la sanatatea unghiilor tale, de aceea alege un gel semipermanent colorat care sa nu iti deterioreze patul unghial, precum gama de geluri evo. Gelurile Evo2 marca Bio Sculpture sustin balanta dintre vaporii de oxigen si apa necesari pentru a hrani pielea si a ucide bacteriile anaerobe. Baza Evo2 hraneste unghia datorita Vitaminei A si Vitaminei E din compozitie si o protejeaza pentru ca nu contine substante chimice nocive precum toulene, camphor sau DPB.

Apoi, poti lua in considerare trend-urile acestei veri in materie de culori. Lila-ul este o culoare potrivita pentru a-ti evidentia feminitatea si delicatetea. Angela, Rose si Megan sunt nuantele Evo2  pe care le poti alege daca iti doresti o manichiura lila. Portocaliul este o alta culoare in tendinte, aceasta este potrivita pentru o femeie exuberanta, care adora sa iasa in evidenta. Poti alege nuantele Evo2  Isabelle si Angelina daca iti doresti o manichiura care sa atraga toate privirile. Tonurile de albastru se alatura culorilor in tendinte. De la cele mai deschise precum turcoazul, la cele mai inchise precum bleumarinul. Catherine, Caroline, Kate sau Claudia sunt gelurile semipermanente Evo2 pe care le poti purta daca iti doresti sa te simti mai increzatoare.

Acestea sunt culorile pe care sa le porti pentru a fi in tendinte, insa este important sa le alegi pe cele care ti se potrivesc cel mai bine.

mezoterapie bucuresti