Please assign a menu to the primary menu location under menu

FashionRecomandari

Cununia civila – un eveniment unic

Sunt foarte multe momente unice in viata, care ne definesc existenta. Un astfel de moment este si cununia civila – care este primul pas pe care il faci pentru a-ti putea uni destinul cu alesul / aleasa inimii. Desi este o etapa premergatoare cununiei religioase, puteti avea parte de momente de neuitat si aici. Totul tine de cum organizezi evenimentul si de… ce fotograf cununie civila iti alegi!

Stiu ca suna a cliseu, dar nu este! Printre toate lucrurile care trebuie gandite pentru aceasta zi, un factor important il reprezinta si fotograful. Altfel, cine sa iti surprinda cele mai frumoase momente, daca nu acesta, nu?

Si cununia civila implica multe lucruri: in primul rand, este vorba de cand va avea loc aceasta, deci trebuie stabiliata data in prealabil, apoi trebuie sa te hotarasti si unde va avea loc (poate sunteti din orase diferite – in acest caz trebuie sa va hotarati care oras va este mai la indemana). Apoi trebuie sa rezolvati si problema actelor – acte care nu sunt deloc putine la numar (cctele de identitate, in original si copie, certificatele de nastere, in original si copie, declaratie casatorie – formular tip, timbre fiscal, dosar cu sina, certificate prenuptiale).

Dupa ce ati terminat si cu acestea, trecem la invitatiile pentru cununie, programarile la coafor, martorii si asa mai departe. Din aceasta lista nu lipseste, bineinteles, fotograful.Profesia de fotograf este, una dintre cele mai frumoase profesii. In momentul in care, prin aceasta profesie, fotograful reuseste sa exprime ideile si emotiile altor persoane, reuseste nu doar sa le surprinda, ci sa le si aseze intr-o ordine care sa semene cu mici bucati de istorie intr-o arta contemporana moderna.

Cum recunosti, totusi, un fotograf bun? El stie cum sa surprinda toate momentele cheie ale cununiei civile, incepand cu machiajul, pana la sedinta foto de dupa cu mirii si familia. Pregatirile pentru nunta sunt mai complexe decat pentru oricare alt eveniment, dar nici cununia civila nu este floare la ureche. Este bine sa te intalnesti dinainte cu fotograful, pentru a putea dezbate impreuna programul si, daca doriti, cum va decurge fiecare sedinta foto.

Toti fotografii cu adevarat profesionisti au un motto dupa care se ghideaza in meseria lor: Adevarata arta este formata din detalii, care te fac sa privesi un lucru de mai multe ori pentru a-i intelege profunzimea. Aceeasi regula se aplica atat la fotografia de nunta, cat si la cea de botez sau cununie civila. Iar un fotograf dedicat nu va crea un album foto doar pentru a le oferi mirilor o modalitate simpla de a-si pastra amintirile, ci va pune suflet si creativitate in fiecare fotografie pentru a le oferi ceva cu totul deosebit. Practic, ei vor transpune emotiile resimtite din momentul cununiei civile, in imaginea unei fotografii.

Indiferent de evenimentul special din viata voastra, este bine sa aveti alaturi un fotograf profesionist, care sa surprinda orice detaliu. Asa aveti garantia ca nu veti pastra doar amintirea unei zile speciale, ci veti avea si imaginile care sa ramana, ca marturie, si peste ani.