Please assign a menu to the primary menu location under menu

beautyCosmeticsDiverse

Cum se realizeaza Marirea Sanilor?

Fiind o proteza folosita pentru marirea volumului sanului, implantul mamar este solutia pe care un numar mare de femei o au in vedere pentru a-si imbunatati aspectul fizic. Augmentarea mamara este folosita de cele mai multe ori in scop estetic, dar si in cazul in care se realizeaza o reconstructie a sanilor dupa o mastectomie. De asemenea, interventia de augmentare mamara mai are loc si dupa un neoplasm mamar sau in cazul diverselor situatii operatorii ce au dus la o deformare a sanului. In scop estetic insa, augmentarea mamara este cel mai des folosita.

Implanturile mamare au asadar mai multe scopuri, ele folosindu-se atunci cand se doreste o reconstructie de san si anume pentru inlocuirea tesutului mamar indepartat sau pentru corectia unei malformatii congenitale a sanului. Implanturile mai sunt folosite si pentru a mari sanii in scop estetic, dar si ca interventii chirurgicale de revizie a unei augmentari anterioare sau a unei reconstructii mamare. Persoanele tinere si intr-o buna stare de sanatate sunt si cele care aleg sa-si puna implant mamar. Multe dintre aceste femei relateaza disconfort in ceea ce priveste atractia sexuala, unele ajungand chiar si la stari de stres sau de depresie.

implant-mamar

Imediat dupa ce s-a realizat aceasta operatie, se observa o imbunatatire a starii psihice a femeilor, care dupa ce si-au facut aceasta operatie, isi imbunatatesc viata sociala si se bucura in acelasi timp si de un aspect fizic placut. De asemenea, acestea au si o incredere mai mare in ele, lucru ce duce si la o crestere semnificativa a calitatii vietii.

Interventia chirurgicala dureaza doua sau trei ore, ea efectuandu-se sub anestezie generala, iar daca va doriti sa faceti aceasta operatie, atunci trebuie sa tineti cont de cateva indicatii preoperatorii. Inainte de operatie trebuie efectuata o mamografie sau o echografie mamara si este foarte important sa nu mancati sau sa beti ceva in noaptea dinaintea operatiei. Daca obisnuiti sa consumati aspirina sau alte medicamente, este important ca sa opriti consumul acestora cu 2 saptamani inainte de operatie pentru ca acestea pot influenta coagularea sangelui.

Un alt lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va opriti din luat anticonceptionale cu o luna inainte de operatie. Medicul chirurg trebuie anuntat cu privire la problemele medicale cu care aveti de-a face. Un alt lucru important este sa evitati fumatul cu cel putin o saptamana inainte de operatie. Nu trebuie nici sa va expuneti la soare inainte de a face aceasta operatie.