Please assign a menu to the primary menu location under menu

beauty

Cum scapam de pori dilatati cu ajutorul tratamentului cu laser

Glandele sebacee joaca cea mai importanta functie a pielii noastre, secreta transpiratia necesara, sebuum si, in acest mod, o ajuta sa respire.

Cea mai mare concentratie a glandelor sebacee situate pe fata se afla in zona T, pe frunte si zona dintre nas si barbie. Aceasta problema se refera in principal la persoanele care au tipuri de piele grasa si mixta. Pori dilatati dau probleme suplimentare atunci cand se acumuleaza impuritati in ele: murdarie, praf sau celule epidermice moarte, care uneori duc la formarea inflamatiilor si infectiilor bacteriene.

Acest defect cosmetic este atat de neatragator incat toata lumea care s-a confruntat cu aceasta problema cauta modalitati dea scapa de ea. Adesea aceasta este  o predispozitie ereditara, dar porii dilatati pot aparea si din mai multe alte motive:

  • ingrijirea necorespunzatoare a pielii,
  • alimentatie precara,
  • arsurile solare,
  • dezechilibre hormonale si altele

Si totusi, cum sa scapam de imaginea inestetica a porilor  de pe fata? Vorbim in continuare despre cel mai eficient mod de a scapa de pori dilatati  – tratamentul cu laser.

„Merita sa luam in considerare faptul ca, inainte de orice procedura care vizeaza tratament pori dilatati, mai intai trebuie sa faceti o curatare faciala. Aceasta este cea mai importanta etapa a tratamentului” spun cosmetologii profesionisti.

Se stie ca incercarile de a corecta situatia acasa nu aduc de obicei rezultatul dorit. Cel mai bine este sa utilizati tehnici moderne eficiente si sa ingrijiti porii in saloane cosmetologice profesionale. Astazi, cosmetologii ofera proceduri de salvare impotriva porilor dilatati, cum ar fi microdermabraziunea, pilingul, crioterapia si, bineinteles, pori dilatati laser – cea care se dovedeste a fi cea mai eficienta si de durata dintre toate.

 

 Care este principul de functionare al laserului?

Fasciculul laserului formeaza mii de microzone pe piele care se incalzesc. Sub influenta energiei termice are loc distrugerea colagenului vechi din piele. Celulele din jur incep sa se imparta activ si sa „inchida” zona distrusa. Astfel, intr-un timp scurt, se produce o piele noua, tanara, fara defecte. Adevarata magie este ca, dupa aceasta procedura, procesul de imbatranire incetineste!

Cei interesati pot beneficia de acest tratament in cadrul Clinicii Yiara, care are cei mai bun specialisti si echipamente medicale de top!