Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Cum sa te informezi atunci cand cumperi un gadget nou

Piata gadget-urilor este una uriasa si tot da semne ca va creste. Cu toate ca acest lucru este un mare plus datorita faptului ca prin concurenta vom avea produse mai bune si preturi mai mici, problema apare atunci cand esti pus fata in fata cu o serie de produse si trebuie sa alegi. Aceasta alegere va fi ingreunata de multele optiuni pe care le ai.

Atunci cand cumperi un gadget, dar in general orice produs ar trebui sa faci un research inainte, dar bineinteles, dupa ce afli la ce il vei folosi si cat de mare este necesitatea lui. Astfel vei avea raspunsuri la intrebari precum, imi trebuie un TV de 4000 de lei sau si unul de 2000 e ok?

Dupa ce stii care e bugetul si modul in care vei utiliza gadget-ul urmeaza partea de informare. Aceasta parte se imparte in mai multe etape, ai varianta clipurilor de pe YouTube, a prietenilor, dar poti citi si pe un site de review pentru a afla daca produsul se ridica la asteptarile tale.

Fiecare canal de informare vine cu beneficii specifice. De exemplu, in parerea unui prieten poti avea cea mai mare incredere, asta mai ales daca stii ca aveti gusturi comune si ti-a recomandat ceva in trecut. Pe partea de YouTube, avantajul este ca ai si o perspectiva vizuala asupra a ceea ce vrei sa cumperi. Cu toate astea, un site de review poate include si el o perspectiva vizuala prin fotografii sau chiar prin plasarea unui clip la final de articol.

Recomandarea mea este sa faci un mix din aceste canale de informare si sa filtrezi cu mintea ta informatiile pentru a lua cea mai buna decizie.

Desigur ca poti citi si parerile celorlalti lasate la produs pe site-urile magazinelor online, dar trebuie sa le filtrezi pe cele adevarate de cele false, deci, prin urmare, raman la parerea mea ca a citi un site de review in care ai incredere si a-ti intreba prietenii despre produsele pe care urmeaza la le cumperi sunt cele mai bune metode de informare.

Concluzia este ca nu trebuie sa crezi tot ce auzi, iar locurile de informare pe care le alegi trebuie sa fie unele credibile si sa iti ofere toate informatiile necesare pentru a lua o decizie.