Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Cum sa iti promovezi afacerea cu covoare HORECA

Fiecare lant hotelier isi doreste sa ofere clientilor lor cele mai bune conditii de cazare, motiv pentru care apeleaza la foarte multe trucuri care au legatura, in mod special, cu design-ul exterior si interior al hotelurilor, astfel incat sa ii faca pe acestia sa revina si cu alta ocazie. Uneori, detaliile simple sunt cele care fac diferentele cele mai mari, cu toate ca, in viata de zi cu zi, acestea pot trece neobservate de fiecare data. Un astfel de exemplu il reprezinta cu produsele din gama de covoare HORECA (hotel, restaurant, catering), gama care poate sa cuprinda covorase exterior (plasate la fiecare intrare) si covorase interior (care sunt plasate la fiecare camera).

Acest lucru se intampla deoarece covoarele profesionale reprezinta o modalitate foarte eficienta de promovare a propriei afaceri, si imediat va voi da si cateva argumente, care sa intareasca cele spuse anterior: covoarele de exterior sunt antiderapante si special construite pentru a rezista la factorii de uzura externi, acestea fiind realizate din materiale de cea mai inalta calitate. Asadar, covorasele sunt extrem de rezistente la trafic intens si la conditii meteo nefavorabile (ploi, vant, inghet, soare arzator si asa mai departe). In acelasi timp, atat covoarele de exterior, cat si cele de interior retin murdaria in exces de pe incaltaminte.

Pe de alta parte, covorasele de interior, fiind realizate din materiale de cea mai buna calitate, sunt puternic absorbante si rezistente la traficul pietonal extrem. Covorasele sunt ideale pentru intrari in centre comerciale si mall-uri, centre sportive, banci, institutii sau scoli. Sunt potrivite atat in spatii publice, cat si in locuinte private. Asadar, indiferent de locatie, este recomandat sa aveti covoare de interior si exterior la fiecare usa, astfel incat sa mentineti curatenia podelei pentru o perioada cat mai lunga de timp (este mult mai simplu si mai usor sa speli cateva covorase la masina de spalat mai des, decat sa cureti podeaua din toata casa, in aceeasi maniera).

Daca va plac astfel de produse, cu siguranta v-au atras nu doar calitatile acestora, ci si design-ul lor, pe care il puteti adapta la mobila din casa sau pe care il puteti personaliza, in functie de preferinte. Pe Covoare-profesionale.ro o sa gasiti produse din toate categoriile, precum: covoare de interior si / sau exterior, covoare din aluminiu, industriale, dezinfectante (pentru institudii medicale) si covoare personalizate cu logo-uri. Toate gamele de produse ofera covoare calitative, rezistente, elegante si la preturi mai mult decat accesibile (verifica lista lor de produse, disponibila pe site-ul lor).

Amenajarea spatiului de lucru sau a propriei locuinte in mod adecvat este un lucru foarte important, pe care nu ar trebui sa il treci cu vederea. De aceea este recomandat sa iti alegi produsele cu mare atentie (in special daca vorbim despre covorasele profesionale industriale, care protejeaza atat angajatii, cat si suprafetele de lucru). Investitia in astfel de produse isi merita toti banii pentru ca este una de durata, deoarece intrarea in orice tip de spatiu (public sau privat) dicteaza prima impresie a celui care iti trece pragul.