Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Cum sa folosesc un set de gratar pe care scrie numele tau?

Ce femeie nu si-ar dori un sot care sa se priceapa la gatit si sa o ajute prin casa? Atitudinea unui barbat fata de sotie lui este mult influentata de educatia pe care i-a dat-o mama. Mama este cea care are indatorirea sa il invete pe baiatul ei ca daca o femeie face piata, se duce si la serviciu si gateste si el poate pune rufe la spalat, ii poate curata legumele ca ei sa ii vina mai usor, poate fi un ajutor de bucatar dragut, daca nu se pricepe sa gateasca.
Imi plac barbatii care isi respecta partenerele de viata si nu asteapta sa fie serviti. Pretuiesc barbatii care vin cu ceai cald la patul celei pe care o iubesc cand este bolnava.
In grupul nostru de amici am vazut multi soti, care se asaza de la inceput langa gratar si preiau sarcina pregatirii mancarurilor ca doamnele sa se odihneasca si sa discute intre ele.
Si pentru ca sotul meu este unul dintre acei barbati atenti care ma ajuta la curatenie si bate covoarele , dar supravegheaza si pulpele, ciupercile si legumele de pe gratar ca eu sa nu ma afum, i-am pregatit o surpirza pe cinste: un set de gratar personalizate de pe www.allpromo.ro.
In magazinul Allpromo.ro am vazut produsele bune aduse din Europa si Asia, le-am ales cu grija si i-am rugat sa imprime pe fiecare obiect in parte numele sotului meu, urmat de explicatia: ”Un partener de viata de nadejda”.
Ce partener de viata este acela care isi bea berea linistit, in timp ce sotia lui face mancare, da cu aspiratorul, duce gunoiul si face piata?
Cat poate sa tina iubirea fata de un sot care iti reproseaza permanent: „Este prea rece cafeaua! Ciorba este nesarata. Ai ars friptura. Mi-e dor de o mancare ca lumea facuta de mama!”
Ce i-am comandat sotului? Am facut o lista lunga fiindca se apropie ziua lui si merita tot ce este mai bun din univers. Iata cum va puteti arata pretuirea fata de cel drag!
-sort de bucatarie personalizat. V-am spus ce ii voi ruga sa imprime pe toate obiectele.
-set de gratar si rucsac. Cand mergem la un picnic sa fie toate stranse la un loc.
-tricou polo (imi place mult croiala) din bumbac 100% personalizat cu mesajul: „Acest barbat este cat se poate de insurat”
-ceas desteptator cu numele lui inscriptionat si cu mesajul: „Iubeste-ma, trezeste-mă!”
-portofel din piele cu numele si prenumele lui si cu mesajul: „Tot ce am ii apartine sotiei”.
Am aflat de produsele de calitate premium si de personalizarile garantate pe viata de la invatatoarea fiului meu, care la sfarsitul clasei a IV-a le-a oferit tricouri cu numele lor imprimate pe piept si numele clasei si colegilor pe spate. Mi s-a partut un gest deosebit de marinimos, iar baiatul meu a purtat cu drag acel tricou si a spus ca nu se va desparti de el niciodata, ci dupa ce va ramane mic, il pastra cu respect.
Allpromo.ro va steapta sa dea viata ideilor si sentimentelor voatre!