Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Cum să faci bani ușor în București

Banii nu pică din cer – afirmă o zicală deja devenită celebră. Dacă nu ai avut norocul să moștenești conturi generoase în bancă, probabil că ai resimțit și tu presiunea de a deveni independent din punct de vedere financiar. 

Din fericire, capitala pune la dispoziție o mulțime de oportunități în ceea ce privește rotunjirea veniturilor tale. Trebuie doar să ai determinare și să știi câteva mici trucuri despre cum să faci bani ușor în București. Ți-am stârnit curiozitatea? Află în continuare cum poți câștiga sume importante de bani în capitală!

1. Închiriază cuiva o cameră prin intermediul platformelor specializate. Locuiești în propriul tău apartament care, de multe ori, pare prea spațios pentru o singură persoană? Nimic mai simplu: dă spre închiriere una dintre camere și alege-ți un coleg sau o colegă de cameră! 

2. Învață social media. Mediul virtual ne acaparează din ce în ce mai mult, ca atare business-urile își doresc să fie din ce în ce mai prezente pe rețelele sociale. Profită de această ocazie și familiarizează-te cu ceea ce presupune social media. În acest mod, vei putea obține un job (poate chiar remote!) în orice companie care are nevoie de o persoană dedicată care să gestioneze prezența sa în online. 

3. Apelează la metode mai eficiente și îndrăznește să îți alegi o meserie în cea mai controversată industrie din lume. Fără dubiu, făcând videochat în București, veniturile tale vor crește considerabil, astfel că nu va mai trebui să îți refuzi nicio poftă! 

4. Vinde obiectele de care nu mai ai nevoie pe site-urile dedicate. Fără îndoială că ai acasă o mulțime de lucruri pe care nu le-ai mai folosit, deși sunt în stare foarte bună. Pentru a câștiga simplu bani le poți scoate la vânzare. Nu uita că în capitală ai la dispoziție o mulțime de târguri în cadrul cărora poți face acest lucru, pe lângă site-urile dedicate. 

5. Devino șofer pe o companie privată de transport. Într-un oraș așa de aglomerat precum este Bucureștiul, un job foarte profitabil este cel de șofer. Poți colabora cu diverse companii private de transport, care îți vor pune la dispoziție chiar și o mașină din flota lor pentru a-ți desfășura activitatea. Poți câștiga între 3000 și 4000 de lei lunar dacă stai în trafic minimum 8 ore pe zi. 

6. Ia-ți un job de babysitter. Îți plac copiii? Ia-ți un job de babysitter. În București sunt foarte mulți părinți care au nevoie de cineva care să aibă grijă de micuții lor și care sunt dispuși să plătească foarte bine pentru asta. Așadar, ia în calcul și această idee. 

7. Ocupă-te de îngrijirea animalelor. Dacă îți plac animăluțele, poți să câștigi și bani din pasiunea ta pentru ele. Nu exclude ca, în timpul tău liber, să te ocupi de îngrijirea câinilor unor persoane care au un program foarte aglomerat. Cu siguranță că îți vei rotunji veniturile!

Aceste moduri simple prin care poți câștiga bani ușor sunt o alternativă ideală mai ales dacă ești în facultate și nu vrei să renunți la studii. Profită de oportunitățile pe care Bucureștiul le oferă și alege una dintre aceste microjoburi pentru a avea bani de buzunar și chiar mai mult decât atât!