Please assign a menu to the primary menu location under menu

beautyDiverseFashion

Cum ne dam seama daca peruca este ceea ce ne-am dorit

Pentru multe femei, o peruca din par natural este o adevarata investitie, de aceea ele trebuie sa se gandeasca daca o astfel de peruca este sau nu o solutie atat de buna. Exista asadar intrebarea, ce peruca alegem? Atat peruca din par natural, cat si cea din par sintetic poate fi o solutie importanta spre care sa va orientati, alegerea depinzand de nevoile voastre.

Se poate intampla uneori sa cheltuiti o suma mare de bani pe o peruca de calitate din par natural si sa ajungeti la concluzia ca peruca achizitionata nu este ceea ce pare. Pentru a testa peruca respectiva puteti recurge la cateva lucruri care va vor spune rapid daca peruca este sau nu ceea ce ati comandat. Un prim test pe care il puteti face este cel de ardere. Taiati un fir de par din peruca si puneti-l pe o flacara arzatoare. Daca observati ca acest fir miroase a cauciuc, se topeste incet in loc sa arda si produce fum negru, sunt sanse foarte mari sa aveti de-a face de fapt cu un fir de par sintetic si nu unul natural. Parul uman arde, nu se topeste precum parul sintetic.

Daca incercati sa albiti parul, acesta se deschide la culoare foarte rapid, insa nu acelasi lucru se poate spune despre parul sintetic. In acest caz, cel mai probabil el se va deteriora foarte rapid. Trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand cumparati o peruca pentru ca sunt multi producatori care amesteca parul sintetic cu cel uman, obtinand o peruca mixta. Pentru a nu avea de-a face cu aceasta situatie, este indicat sa apelati doar la surse cat mai de incredere cand cautati peruci de vanzare. Fiti atenti la recenziile oferite de persoanele care au mai achizitionat in trecut peruci de pe un site asemanator si in functie de aceste recenzii, alegeti perucile potrivite.

In ceea ce priveste textura, parul uman este mai moale, durabil, dar si mult mai stralucitor decat cel sintetic. Puteti simti textura parului atunci cand il atingeti. Parul trebuie sa fie neted atunci cand il frecati in jos, dar sa se simta diferit atunci cand il frecati in sus. In cazul parului sintetic, acesta este mereu neted, indiferent cum procedati pentru a simti textura. Atunci cand este expus la lumina naturala, parul dobandeste culoare, lucru destul de dificil de realizat prin mijloace artificiale. Perucile realizate din par natural vin in culoarea lor naturala si puteti sa le vopsiti mai tarziu in cazul in care doriti o alta culoare.