Please assign a menu to the primary menu location under menu

CopiiCosmetics

Cum mi-am pregatit copiii pentru plecarea in State

Sotul meu este IT-ist. Lucreaza in acest domeniu inca de cand se afla in facultate. Pasiunea si perseverenta au facut ca meseria lui sa ii aduca numai beneficii. A lucrat pentru o mare corporatie si, datorita rezultatelor sale remarcabile, a primit o oferta de munca in Statele Unite ale Americii. A fost o mare bucurie pentru noi si, in special, pentru el, deoarece asa ii era recunoscut talentul. In oferta de lucru a fost negociata si plecarea lui, impreuna cu intreaga familie. Este vorba despre un contract pe 5 ani si cu posibiliatea de a-l prelungi si a obtine, in timp, mai multe beneficii, precum cetatenia. I-am spus ca este o oferta de nerefuzat si ca nu trebuie sa dea cu piciorul la asa ceva. A acceptat si, peste 6 luni trebuia sa plecam in Statele Unite ale Americii, in California.

Sotul meu vorbeste bine engleza, eu ma descurc, insa problema este cu cei doi copii ai nostri care nu stiu nici macar un cuvant. Am incercat eu sa ii invat cate ceva dar nu a mers. Pur si simplu nu am metoda de predare. Nu sunt profesor de meserie, ci economist, asa ca arta predarii nu este punctul meu forte. Am vorbit cu sotul meu si i-am spus ca trebuie sa ii pregatim undeva pe copii. Nu imi doream ca, odata ajunsi acolo, fiul si fiica mea sa se simta izolati si sa sufere. Imi doream sa stie macar cat sa converseze usor si sa se poata integra.

Am cautat pe internet oferte pentru cursuri engleza pentru copii. Tot studiind diverse oferte si optiuni, am descoperit Centrul de Meditatii Capri unde mi s-a parut a fi cea mai avantajoasa oferta. Au cursuri engleza pentru incepatori de orice varsta. I-am contactat si le-am explicat situatia. Acestia mi-au spus ca ne pot ajuta. M-am inscris si eu pentru ca imi doream sa imi perfectionez engleza. Din prima clipa, am fost extrem de multumita. Totul este de un profesionalism remarcabil la Capri. Modul in care sunt structurate orele, profesorii, care sunt dedicati si bine instruiti, salile de clasa primitoare si moderne, fac din Centrul de Meditatii Capri, locul ideal pentru a invata limba engleza. Cei mici au reusit, foarte repede, sa prinda si acum pot sa spun ca vorbesc mai bine ca mine.

Suntem gata acum pentru a merge in America.