Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Cum mi-am achizitionat prima locuinta

Prima mea locuinta pe care am achizitionat-o a fost imediat dupa ce am iesit de pe bancile facultatii. In semn de multumire pentru ca m-am tinut de studii, ai mei au dorit sa imi ofere o suma de bani pentru ca eu sa o folosesc cum consider mai bine.

Desigur, mi-as fi dorit sa imi cheltui banii pe excursii si lucruri de care nu aveam nevoie, dar am decis sa fac o investitie inteligenta.

Imi doream sa achizitionez o garsoniera, astfel voi avea intotdeauna spatele acoperit in cazul in care nu o sa imi permit sa platesc chiria.

Am cautat pe internet garsoniere de vanzare Alba Iulia, si am decoperit site-ul celor de la Ziarulimobiliar.ro.

Acest site se ocupa cu postarea si promovarea anunturilor imobiliare din judetul Alba.

  • am simtit foarte norocos in momentul acela, deoarece, dupa ce am studiat site-ul, am decoperit ca aici erau multe anunturi cu garsoniere Alba Iulia. Desigur, la inceput m-am gandit ca nu am suficienti bani, dar am gasit o garsoniera foarte cocheta la pretul de numai 17.000 euro.

Avand in vedere ca bugetul meu total a fost de 25.000 euro, mi-am zis ca am dat lovitura si nu am mai ezitat. Am sunat pentru a stabili o intalnire cu proprietarul.

La scurt timp, am inaugurat garsoniera cu o mini petrecere formata din parinti si amici iar toti s-au mirat cu am gasit un pret asa bun.

Le-am recomandat sa urmareasca mereu anunturile de pe Ziarulimobiliar.ro, deoarece site-ul posteaza, in mod frecvent, anunturi cu locuinte de toate felurile.

De la garsoniere, la aparatamente cu 4 camere si vile, Ziarul imobiliar detine o selectie vasta de anunturi cu locuinte de inalta calitate si foarte accesibile financiar.

 

Recomand tuturor Ziarulimobiliar.ro, pentru cele mai convenabila anunturi cu locuinte de vanzare sau pentru a obtine informatii despre spatii de inchiriat.