Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Cum alegeti corect firma de tractari auto in Brasov

tractari auto brasov

Cum alegeti corect firma de tractari auto in Brasov

In ziua de sa detii un autoturism a devenit cu adevarat o necesitate, asta si pentru ca in Romania orarul si conditiile din mijloacele de transport in comun lasa de dorit. Asta implica multe beneficii pentru ca te poti deplasa atunci cand vrei, unde vrei, insa si multe cheltuieli periodice pentru intretinere, combustibil, asigurari, piese de schimb etc.

Asa cum spuneam masina a devenit accesibila pentru multe familii, mai ales din Februarie 2017 de cand proprietarii de masini second hand nu au mai sunt obligati sa plateasca timbrul de mediu la inmatricularea unei masini in Romania. S-au importat sute de mii de masini, o adevarata explozie pe piata auto de la noi.

Sincer si eu m-am bucurat de aceasta taxa, pentru masina pe care o vroiam eu trebuia sa platesc cca 1400 EUR, cam jumatate din pretul masinii. O suma mare, un furt as zice. In zona de vest a tarii piata de masini de ocazie si second hand a crescut cu peste +100% fata de anii precedenti, in Bucuresti si alte orase la fel. Asta si pentru ca de acum poti cumpara auto second hand Timisoara in rate. Este o piata care s-a dezvoltat foarte mult, sunt mii de oferte de masini second hand de la privati, samsari dar si de la firme care sunt autorizate in comertul cu autoturisme second hand.

In multe orase supraaglomeratia se simte din plin, multe ore pierdute in traficul sau lipsa locurilor de parcare sunt principala problema. Poluarea a crescut mult in ultimii ani, sunt multe organizatii pentru protectia mediului care au depus petitii pentru a se stopa importul de auto second hand.

Atentat la siguranta cetateanului

Sunt foarte multe accindente provocate datorita defectiunilor tehnice care apara la masinile batrane, cu grad de uzura mare. Problema ramane modul prin care sunt autorizate sa circule aceste masini pe strazi, modul prin care trec de verificarea RAR si ITP.

Profita cine poate, sunt multe afaceri care au inflorit. S-au dezvoltat foarte multe dezmembrarile auto datorita cerintei mari de piese ieftine, atelierele service mecanice, serviciile de asistenta rutiera, tractari auto Brasov, firmele de asigurari, magazinele de piese auto noi.

Recomandare

Daca deja ti-ai cumparat sau urmeaza sa iti cumperi in curand o masina second hand va trebui sa ii faci o revizie serioasa, asta in primul rand pentru siguranta ta si a familiei tale. Sunt masini vechi care pot ascunde defectiuni destul de mari si se pot defecta oricand. Un numar de telefon al unei firme de tractari auto ar fi util in agenda.