Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Cu ce te ajuta un sistem ERP si cat de important este pentru o afacere moderna?

Afacerile moderne se bazeaza foarte mult pe tehnologie, pe idei inovative, pe o gestionare cat mai buna a resurselor si a datelor. Ca sa reziste afacerile moderne au nevoie de cat mai mult ajutor din partea tehnologiei, de programe complexe si usor de folosit pentru a putea face fata unei dezvoltari accelarare de-a lungul anilor. Una dintre solutiile software care poate contribui la bunul mers al afacerilor moderne este cea numita ERP.

La baza unui asemenea produs se afla Microsoft Dynamics NAV, un soft foarte eficient si complex, care a fost adaptat si configurat in asa fel incat sa ofere tot ce are nevoie orice afacere. Inca de la inceput solutia ERP vine configurata cu toate functionalitatile utile pentru respectiva afacere, cu un abonament lunar si fara costuri ascunse solutia pentru afacerile moderne ofera costuri predictibile, nu ai nevoie de cheltuieli cu intretinere sau actualizare.

Solutia se adapteaza rapid tipului de afacere detinut, este foarte utila in momentul in care vrei sa faci mai multe lucruri pentru afacere pentru ca permite adaugarea de extensii pentru modelarea afacerii. De oriunde esti poti sa accesezi solutia asta pentru ca este construita si gandita sa functioneze in Cloud. Securitate mai buna, rapiditate in raspuns si un numar mai mare de functii mai usor de accesat, iata ce ofera Cloud-ul in cazul acestei solutii.
Respectarea legislatiei si depunerea de declaratii fiscale este mai simpla ca niciodata cu noile solutii erp, actualizarile cuprind si tot ce tine de noutatile din legislatie si sunt automate. Prin suportul permanent si solutiile rapide la orice probleme aparute, interfetele usor de personalizat si de folosit solutiile moderne pentru gestionarea afacerilor, integrarea suitei Microsoft Office, aceste programe speciale vor reusi sa transforme orice afacere intr-una de succes. Solutiile tip erp se pot comanda si online de pe site-urile firmelor producatoare, au si discounturi si pot fi folosite imediat ce sunt primite.